EXCLUSIV Bianca Rus îl face praf pe Gheorg: «E un afon barat. Se purta de parcă eram nevasta lui»

Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Bianca Rus (25 de ani) se consideră o victimă a atacurilor bucătarului Gheorg. După ce protagoniştii acestui scandal au fost colegi la televiziunea Etno, au apărut informaţii că bărbatul ar fi hărţuit-o sexual pe frumoasa artistă.

Gheorg a acuzat-o pe Bianca de faptul că ea nu a apreciat binele pe care i l-a făcut cât timp au lucrat împreună, aducând şi acuze profesionale la adresa tinerei: "Nu ştia nici să citească de pe prompter", a spus bucătarul.

Bianca Rus s-a îngrăşat în timpul colaborării cu Gheorg, la Etno TV



"Gheorg îşi face reclamă pe spatele meu. N-am avut niciodată prompter, nici nu ştiu să citesc de pe un prompter pentru că n-am folosit unul.
Dar el chiar nu ştie să citească de pe un prompter, citeşte în fasole.

Nu mi-a luat nicio apărare la televiziune, doar băga strâmbe. El vroia ca eu să fiu dată afară, probabil pentru că n-am răspuns pozitiv avansurilor lui.

El era gelos pe vestimentaţia mea şi pe muzica mea. Eu am fost prima care a purtat costume oşeneşti, apoi au apărut şi Iulia Albu şi Corina cu astfel de haine. Cică ele au înfiinţat moda, auzi, când eu am fost prima...



Gheorgh este şi un afon barat. Am făcut un CD cu el, a stat 10 ore să întregistreze o strofă şi un refren. Şi pe CD nici măcar n-a apărut vocea lui.

Cântau alţii, dar, de fapt, pe CD apărea ca fiind Gheorg. Erau vocile lui Ionică Moroşanu şi a unui băiat de la studio.

Se purta cu mine de parcă eram soţia lui. Din cauza scandalului cu Gheorg, m-am şi despărţit de prietenul meu Florin. Dar m-am împăcat cu el.

Gheorg s-a mai dat şi la alte 4 fete, din câte cunosc eu. De exemplu, şi la producătoarea de la emisiunea la care eram eu. Femeia şi-a dat demisia, n-a vrut să-şi distrugă căsnicia.

Ce să-mi placă mie la Gheorg? Nici n-arată bine, are şi 45 de ani...
", a spus Bianca Rus pentru Click!

Cântăreaţa a lămurit şi acuzele pe care i le-a adus actorul Cătălin Lungu, cel care a spus desprea ea că ar avea o aventură cu impresarul ei, Bebe:

"Mi se pare firesc să merg la spectacolele pe care le susţin cu impresarul meu. Doar nu era să merg cu bunicul. Nu am nicio relaţie cu impresarul meu".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1