EXCLUSIV Bianca Drăguşanu şi-a vândut hainele de firmă cu 15.000 €

Citeste tot despre: 

Să nu mai aibă resurse financiare? Aceasta este întrebarea după ce Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi-a scos la vânzare, săptămâna trecută, hainele de marcă, din garderobă.  

Odată cu schimbarea numelui şi a statutului civil, Bianca Drăguşanu şi-a făcut curat şi în graderobă. Astfel, roşcata a renunţat la multe poşete, rochii şi pantofi de firmă, cumpărate de ea sau dăruite de foştii iubiţi, pentru că nu le mai consideră interesante pentru o femeie măritată sau din cauza situaţiei finaciare.

E drept că salariul de 2.000 de euro ca prezentator al rubricii „Vremea", de la PRO TV, al soţului Victor Slav nu-i mai permite achiziţionarea lucrurilor exorbitante, cum se întâmpla odinioară, însă, pentru că a ales cu inima, Bianca a renunţat la fiţe şi la ţoale scumpe.

Potrivit unor surse Click!, săptămâna trecută, vedeta a dus la vânzare haine în valoare de 15.000 de euro, pe care le-a dus la un magazin second hand cu haine de lux, acolo unde îşi mai vând haine vedete precum Gina Pistol sau Monica Gabor.

Astfel, arti­colele de îmbrăcăminte sunt vândute la jumătate din preţul iniţial, iar Bianca Drăguşanu poate să facă altceva cu banii recuperaţi. În luna martie, vedeta a mai dus la acelaşi magazin o parte din haine.

Bianca a clacat cu doar 3 zile înainte de nuntă: « Trăim ce putem, mai puţin ce ne dorim...»