EXCLUSIV Bianca a ajuns la capătul puterilor! Un bărbat misterios o hărţuieşte cu mesaje şi telefoane

CLIIMA20140202_0002_1.jpg

Bianca Drăguşanu

S-a dat peste cap ca să afle numărul de telefon al roşcatei, ba chiar a sunat la apropiaţii Biancăi şi a ameninţat că se va sinucide dacă cineva nu-l ajută să intre în legătură cu ea. Un bărbat misterios i-a dat viaţa peste cap soţiei lui Victor Slav şi o hărţuieşte cu mesaje şi apeluri la orice oră din zi şi din noapte.

Îi sună telefonul mai ceva ca la Gara de Nord. Bianca Drăguşanu a ajuns la capătul puterilor şi s-a plâns apropiaţilor că nu mai rezistă în faţa valului de apeluri şi mesaje de la un bărbat care o sună să îi spună cât de mult o place.

CLIIMA20140202_0003_1.jpg

Bianca Drăguşanu

Admiratorul secret are un plan foarte bine pus la punct şi este foarte insistent. Atunci când la celălalt capăt al firului nu dă de roşcată, Viorel, aşa cum i s-a prezentat bărbatul roşcatei, o sună chiar şi pe mama acesteia la locul de muncă.

CLIIMA20140202_0005_1.jpg

Bianca Drăguşanu

"Bianca este înnebunită. Nu ştie ce să mai facă. Ea oricum îşi schimbă foarte des numărul de telefon. Bărbatul a făcut o adevărată obsesie pentru ea. Deşi a încercat să-i blocheze apelurile, el sună de pe diferite numere de telefon, iar de cele mai multe ori cu număr ascuns. Când nu îi aude glasul, o apelează pe doamna Madi Drăguşanu. O sună la serviciu şi o întreabă de Bianca. A ajuns să-i hărţuiască toată familia", ne-a povestit o prietenă a roşcatei.

CLIIMA20140202_0004_1.jpg

Bianca Drăguşanu

Cu noile prevederi ale Codului Penal, Bianca poate răsufla uşurată. Şi asta pentru că hărţuirea prin mesaje, telefoane sau urmărire se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni. "Apelurile telefonice, mesajele, mail-urile care «prin frecvenţă sau conţinut alarmează victima» se pedepsesc cu închisoare sau cu amendă dacă faptele respective nu reprezintă infracţiuni grave (cum ar fi ameninţarea sau şantajul)", se arată în Noul Cod Penal.  

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1