EXCLUSIV Bahmu, dată în judecată de «doctorița lui Prigoană»

Nu e de glumit cu doctoriţa Ramona Cadar, fosta iubită a afaceristului Silviu Prigoană. Ea a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuţeanu, pe care o acuză de calomnie. Vedeta a primit citaţia chiar zilele trecute. Totul a plecat de la o insinuare făcută de Bahmu cum că doctoriţa ar fi avut o relaţie adulteră cu Silviu Prigoană.

Chiar dacă a dispărut din viaţa lui Silviu Prigoană (49 de ani), acesta împăcându-se cu Bahmu (39 de ani), fosta lui iubită, medicul Ramona Cadar (34 de ani), continuă războiul împotriva rivalei sale, care i l-a suflat de sub nas pe afacerist. Ieri, Bahmu a primit acasă citaţia prin care era înştiinţată că doctoriţa a dat-o în judecată pentru calomnie.

Povestea a început în perioada în care Ramona Cadar încă forma un cuplu cu milionarul Silviu Prigoană. La acea vreme, Adriana Bahmuţeanu a făcut declaraţii pe care doctoriţa le-a considerat, se pare, calomnioase. Mai precis, vedeta de la Antena 2 a sugerat că este posibil ca soţul ei să fi avut o relaţie cu medicul Ramona Cadar încă din perioada căsniciei cu ea.

"Silviu Prigoană avea o relaţie cu această femeie încă de când eram căsătoriţi. Vorbea des la telefon cu o femeie căreia îi spunea doamna doctor. Acum înţeleg de care doamnă doctor era vorba", declara Adriana, la începutul lunii aprilie, cu doar trei săptămâni înainte de a se împăca cu soţul ei.

Invocând faptul că este asistent universitar şi că aceste supoziţii i-ar afecta cariera de cadru didactic, Ramona Cadar i-a cerut Adrianei Bahmuţeanu socoteală în instanţă. Doctoriţa îi pretinde partenerei de viaţă a lui Silviu Prigoană despăgubiri în valoare de 35.000 de euro.

"Nu mă interesează foarte tare, nu am calomniat pe nimeni. Dacă unele persoane se simt lezate, e treaba lor. Soţul meu mi-a promis că se va ocupa de asta şi va plăti avocaţii, iar dacă, Doamne fereşte, va exista un prejudiciu, tot el va plăti. Oricum, este doar timp pierdut prin tribunale. Şi fosta lui amantă, Argentina, m-a dat în judecată şi tot el s-a ocupat de problemă", ne-a declarat Adriana Bahmuţeanu. Prima înfăţişare în proces ar urma să aibă loc în luna septembrie.

Adriana conduce o mașină scumpă «de împrumut»

Bahmu schimbă maşinile ca pe ciorapi. La prima tentativă de împăcare, în luna februarie, Silviu Prigoană i-a dăruit soției sale o Toyota RAV 4, estimată la 25.000 de euro. Adriana nu a apucat să o conducă, însă, prea mult timp, ea declarând la acea vreme că firma de leasing i-a ridicat-o din fața porții pentru că nu era achitată.

Până îi vine mașina Kia comandată în luna martie, Adriana conduce un Range Rover pe care i l-a dat Prigoană


Astfel, vedeta s-a întors la un autoturism Kia pe care-l luase în drive test, între timp comandându-și o mașină aceeași marcă, pe care o așteaptă să sosească din zi în zi. După ce, în aprilie, s-a întors acasă, la vila afaceristului Silviu Prigoană, Bahmu s-a afișat la volanul unui Range Rover de peste 100.000 de euro, dar și aceasta este „de împrumut", autoturismul nefiind trecut pe numele ei. Mașina are numere provizorii de circulație și aparține unei firme de leasing.