EXCLUSIV! Avocata Daniela Radac: «Catrinel Menghia vrea să fie urgent o femeie liberă!»

Citeste tot despre: 

Fotomodelul de talie internaţională Catrinel Menghia nu mai vrea să aştepte cu anii hotărârea de divorţ din Italia, aşa că separarea de Massimo Brambati va avea loc în România. Catrinel a apelat disperată la ajutorul unui avocat român, Radac Daniela, din Oradea, care i-a promis un proces de divorţ rapid.

Surpriză! Problemele în paradis pentru ea şi Massimo au intervenit la scurtă vreme după căsătoria lor din 2005, Catrinel intentând, în urmă cu câţiva ani, acţiunea de divorţ, în Italia, ţara în care a locuit cu soţul ei:

„Dosarul de divorţ este depus în Italia de câţiva ani, nicidecum de şase luni, aşa cum se zvonise.

Catrinel vrea să fie urgent o femeie liberă, aşa că vom demara procesul cât de repede posibil.

Aşteptăm dosarul din Italia, iar în cazul în care nu ajunge, în scurt timp, vom merge noi acolo", ne-a declarat, în exclusivitate, Daniela Radac (foto stânga), care are un cabinet de avocatură în Oradea, dar şi unul în Salonta ( judeţul Bihor).

Expertă în procesele de divorţ ale româncelor căsătorite cu cetăţeni italieni, Daniela Radac o va reprezenta pe Catrinel în instanţă.

Aceasta i-a promis vestitei sale cliente că divorţul de Massimo va fi unul scurt, cu atât mai mult cu cât soţul ei nu se opune:

„În principiu, Massimo este de acord cu divorţul, dar nu avem nimic în scris, în acest sens", ne-a mai spus aceasta.

Catrinel stă pe gânduri dacă e cazul ca, după despărţirea în acte de fostul mare fotbalist, să revină la numele de fată.

„În ceea ce priveşte numele de familie, Brambati, Catrinel nu s-a hotărât încă dacă să-l păstreze sau nu. Partajul se va face după finalizarea procesului de divorţ.

Din câte am aflat, au de împărţit o avere frumuşică, de câteva milioane de euro, încă nu am fost înştiinţată de suma exactă".

Sunt căsătoriţi de şase ani

Catrinel Menghia (26 de ani) şi Massimo Brambati (47 de ani) au format un cuplu până în urmă cu şase luni.

Cei doi au avut un mariaj care a durat şase ani, însă crizele de gelozie şi injuriile pe care italianul i le făcea şi aducea frumoasei românce au pus capăt mariajului.

Ea a părăsit apartamentul lor din Milano, mutându-se cu chirie.

Mai citeşte:

Catrinel Menghia, ai de frecat la tatuaj, nu glumă!

Catrinel Menghia s-a despărţit de soţul ei, Massimo Brambatti: «Nu e un scandal dâmboviţean»

Catrinel
Menghia: "Soţul meu este amantul perfect"