EXCLUSIV Au confundat-o cu Eva Longoria! O fostă vedetă tv de la noi s-a distrat la o petrecere VIP!

Asemănare izbitoare între Mădălina Radu, fostă prezentatoare OTV, şi Eva Longoria, actriţa cunoscută din serialul "Neveste disperate"! Românca a fost tratată ca un star internaţional la Palma de Mallorca, după ce patronii unui club de fiţe au confundat-o cu celebra actriţă. 

Îmbrăcată la patru ace şi coafată, Mădălina Radu (33 de ani) s-a bucurat de un tratament preferenţial întrun club de fiţe din Spania. Aflată într-o călătorie în compania unor prieteni, fosta OTV-istă a vrut să se distreze pe ringul de dans. Deşi afară, petrecăreţii aşteptau la coadă să intre, Mădălina a fost poftită înăuntru fără să fie întrebată absolut nimic. Aşa a petrecut pe cinste românca noastră în contul Evei Longoria.

CLIIMA20131109_0011_1.jpg

Au confundat-o cu Eva Longoria

Eva Longoria

CLIIMA20131109_0013_1.jpg

Au confundat-o cu Eva Longoria

Mădălina Radu

CLIIMA20131109_0014_1.jpg

Au confundat-o cu Eva Longoria

"M-au invitat în zona VIP, la una dintre cele mai bune mese. La un moment dat, ni s-a adus şampanie din partea casei, iar la final mi s-a cerut autograf. Buimacă, nu am bănuit niciun moment ce mi se întâmplă.

Abia la finalul serii când mi-au strigat «Eva» am făcut legătura. Câteva zile mai târziu în avion, am citit într-una din revistele lor că Eva Longoria se afla în aceeaşi perioadă în Spania şi chiar fusese invitată în clubul cu pricina.

Aşa se explică de ce am fost tratată ca o prinţesă. Nu pot decât să mă bucur de acest compliment", ne-a povestit Mădălina Radu.   

Eva Longoria

CLIIMA20131109_0015_1.jpg

Au confundat-o cu Eva Longoria

Mădălina Radu

CLIIMA20131109_0016_1.jpg

Au confundat-o cu Eva Longoria

Nu este prima dată când fosta vedetă tv este asaltată de persoane care îi cer să facă poze împreună sau autografe. În urmă cu doar câţiva ani, pe o plajă din Cannes, Mădălina a fost din nou în atenţia turiştilor care au confundat-o încă o dată cu celebra actriţă.

Şi în România, în rândul prietenilor, Mădălina este tot timpul comparată cu Eva Longoria (38 de ani). Nici nu este de mirare din moment ce amândouă au acceaşi culoare a ochilor şi a părului, se coafează asemănător şi adoptă acelaşi stil vestimentar.