EXCLUSIV Arabul de la «Vocea României» a fost ales pe pile?

Stai cu sufletul la gură până se întoarce un scaun de-al juraţilor de la „Vocea României”. Cu toate acestea, concursul pare a fi, pe ici pe colo, regizat. O sursă din PRO TV a relatat în exclusivitate pentru Click! cazul tânărului arab prezentat în ediţia trecută a emisiunii. Muneer e prieten vechi cu producătoarea emisiunii şi este unul dintre favoriţii competiţiei.

Ţi se zbârleşte pielea pe tine când auzi ce tineri talentaţi intră în audiţiile pe nevăzute de la „Vocea României". Iar când membrii juriului întorc scaunele te cuprinde emoţia. Cu toţii par surprinşi de cel pe care-l văd pe scenă.

Aşa s-a întâmplat şi în ediţia transmisă sâmbăta trecută de PRO TV, cea de-a doua din acest al treilea sezon. Un arab pe nume Muneer Al Obeidii (29 de ani) s-a înscris în concurs cu speranţa că va ajunge „Vocea României", deşi este originar din Abu Dhabi. Tânărul a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi - Loredana, Brenciu, Smiley, Moga, cu faţa spre el.

Cu toţii au părut surprinşi să-l vadă acolo, deşi surse din PRO TV au povestit pentru Click! că Muneer se ştie bine cu cei de acolo, mai ales cu producătoarea-şefă Mona Segal, iar venirea lui a fost aranjată.

Muneer şi Mona Segall, la o ieşire în oraş cu prietenii

Smiley a recunoscut că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat".

Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună". Totuşi, tânărul a ales-o ca mentor pe Loredana.

Loredana va fi profesoara lui Muneer

O altă persoană care-l cunoaşte pe Muneer a făcut dezvăluiri impresionante pentru Click!. „Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune", ne-a povestit o sursă din PRO TV.

Ca dovadă a prieteniei arabului cu echipa de la emisiune stă şi fotografia cu Muneer şi Mona Segall, la o petrecere din februarie, cu mult timp înainte ca filmările pentru emisiune să fi început.

„Muneer filmează acum duelurile la Buftea, pentru a doua etapă. El şi cu concurentul cu care cântă, o fată, au primit piesa «I Belong to You», de la Lenny Kravitz, preferatul lui. Piesa i se potriveşte perfect, iar fata săraca nu are ce face, deşi are o voce splendidă", a mai povestit sursa noastră.

Cornel Patrichi: «Conducerea ne spunea  pe cine să ţinem în concurs»

După ce a fost dat afară din juriul emisiunii „Dansez pentru tine", coregraful Cornel Patrichi a făcut dezvăluiri incredibile din culisele show-ului. Maestrul a povestit anul trecut, în exclusivitate pentru Click!, despre aranjamentele pe care producătorii emisiunii le fac în spatele camerelor de luat vederi.

El a povestit, printre altele, despre favorizarea în competiţie a vedetelor PRO TV.

Conducerea acestei emisiuni venea şi ne spunea să-l ţinem pe unul şi pe altul în concurs. Noi toţi ştim ce poate să facă un computer. Dacă îl pun să sune 5.000 de telefoane până mâine să voteze nu ştiu ce concurent, o să o facă", a declarat la acea vreme Cornel Patrichi. Printre vedetele PRO TV pe care coregraful le-a arătat atunci cu degetul s-a numărat şi Victor Slav.

„Mie nu mi s-a părut că băiatul ăsta ar fi trebuit să câştige. Computerul s-a mişcat pentru cine trebuie", a spus fostul jurat de la „Dansez pentru tine". De curând, Patrichi a fost cooptat în echipa de juraţi a unei emisiuni noi de la TVR 2, „8 într-o barcă".

Revenirea sa pe micul ecran i-a reamintit de perioada petrecută la „Dansez pentru tine". „Sunt convins că nu o să-mi dicteze nimeni în cască notele pe care trebuie să le dau şi nici nu o să mi se spună să urc pe masă", ne-a declarat, luna trecută, maestrul. (Claudia Voicu)

«Vocea României» a spulberat concurenţa! S-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor

FOTO Loredana, în lacrimi la «Vocea României». Vezi ce i s-a întâmplat!