EXCLUSIV Antonia vrea «pătrăţele» ca ale lui Alex Velea!

CLIIMA20140213_0113_1.jpg

Alex Velea a învăţat-o pe solistă cât de importante sunt sportul şi dieta sănătoasă
Citeste tot despre: 

Face de mai bine de două luni sală şi a ajuns să-şi numere pătrăţelele de pe abdomen. Antonia trage de fiare timp de zece ore pe săptămână, iar în scurt timp l-ar putea concura pe Alex Velea, iubitul ei. Artista ne-a povestit cum a dat jos opt kilorame.

La 23 de ani, Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, titlu pe care i l-a acordat în 2011 şi în 2012 şi revista dedicată bărbaţilor „FHM". Totuşi, anul trecut artista nu părea să mai fie atât de sexy, pentru că luase mai bine de 8 kilograme în greutate, iar colăceii de grăsime „tronau" inestetic pe burtica ei. Totuşi, Antonia nu a trecut cu vederea situaţia şi a luat măsuri.

Anul trecut, solista făcuse colăcei de grăsime pe abdomen


De câteva luni, şatena şi-a schimbat total regimul de viaţă: sportul şi mâncarea sănătoasă sunt prioritare. În programul Antoniei se regăsesc zece ore de sport pe săptămână.

„Merg la sală de ceva timp şi mai fac tot felul de exerciţii cu un antrenor personal. De luni până vineri şi petrec vreo două ore lucrând toate zonele la mai multe aparate, în total zece ore. Nu vreau muşchi, deşi toată lumea îmi spune că am pătrăţele pe abdomen, dar vreau să am un tonus bun", a spus frumoasa cântăreaţă, în exclusivitate pentru Click! Deşi înainte nu se putea abţine de la dulciuri, acum le mănâncă în cantităţi mult mai mici şi doar la ocazii.

Acum solista face antrenament la sală de cinci ori pe săptămână


„Sunt foarte atentă la ce mănânc. Mă feresc de dulciuri, în general. Am trei mese pe zi, pe care încerc să nu le ratez, iar acesta pot spune că este secretul. Mă feresc de prăjeli. Mănânc salate, orez, peşte sau pui pe grătar", a adăugat aceasta. Acelaşi regim alimentar îl are şi iubitul ei, Alex Velea, care a recunoscut de multe ori că merge zilnic la sală şi mănâncă sănătos.

Antonia se luptă pentru custodia fetiţei ei


Povestea dintre Antonia şi Alex Velea a început în urmă mai bine de un an, când cei doi au devenit colegi, artista începând colaborarea cu HaHaHa Production. La început toţi au crezut că între ei este doar o strânsă prietenie, dar timpul a dovedit altceva. Antonia a încheiat prima socotelile cu soţul ei, Vincenzo, iar Velea a divorţat de câteva luni de soţia lui, Ana, cu care se căsătorise din 2010. Acum, Antonia se luptă pentru custodia fiicei sale, Maya, pe care o vede sporadic, întrucât micuţa locuieşte cu tatăl ei, în Italia.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1