EXCLUSIV! Andrei stă nopţile prin baruri ca să nu dea ochii cu Sylvia

Citeste tot despre: 

Andrei Ştefănescu nu mai suportă nici măcar să-şi mai vadă în ochi nevasta, pe Sylvia, după ce aceasta l-a înşelat cu manechinul Iulian Demeter. El a petrecut, miercuri toată noaptea, într-un bar din zona Piaţa Amzei, cu prietenii foarte apropiaţi, plecând acasă de abia în zori, cu privirea tristă şi abătută.

Andrei Ştefănescu (34 de ani) încearcă din răsputeri, cu ajutorul prietenilor, să treacă peste decepţia în amor suferită săptămâna trecută, atunci când o echipă de detectivi particulari, angajată chiar de el, i-a confirmat bănuielile că soţia lui, Sylvia (25 de ani), l-a înşelat cu manechinul Iulian Demeter.

Solistul a stat bosumflat la masă, alături de prieteni


Acum Andrei face orice să nu mai dea ochii cu consoarta, acuzată de adulter, aşa că îşi petrece mai tot timpul în compania muzicienilor din trupa Alb Negru.

Cel mai greu este când vine seara, pentru că Andrei locuieşte încă în aceeaşi vilă cu Sylvia, locuinţă situată la Crevedia şi pe care au construit-o amândoi. Până se va muta de acolo, el se vede nevoit să ajungă acasă noaptea târziu, sau chiar în zori, pentru a-şi evita nevasta.

La un moment dat, Andrei a făcut o grimasă, probabil cu gândul la Sylvia


Miercuri seară, amicii, în frunte cu colegul său Kamara, l-au salvat pe Andrei şi l-au scos în oraş să mai uite de problemele pe care le are în căsnicie.

Gaşca a poposit prima dată într-un mall, unde au mâncat pe săturate, după care, puşi pe distracţie, băieţii, însoţiţi şi de o fată, au mers în barul La Mode Cafe din zona Piaţa Amzei.

În zori, el a plecat abătut spre casă, împreună cu prietenii


Dacă ceilalţi de la masă erau toţi cu zâmbetul pe buze, numai Andrei a stat posomorât şi a ieşit de mai multe ori să vorbească la telefon. Cheful s-a spart de abia în zori, când Andrei a plecat spre casă, abătut, cu băieţii.

Îi lasă Sylviei vila de la Crevedia

Fotoreporterii Click! s-au deplasat, zilele trecute, la vila celor doi soţi, situată pe un câmp pustiu din zona Crevedia, cu speranţa că-i vor găsi măcar pe unul dintre aceştia acasă.


Din păcate, în locuinţă nu se afla la acel moment decât mama lui Andrei, care, de după uşă, le-a povestit reporterilor că cei doi calcă pe acolo doar noaptea târziu, pentru că evită să se vadă. Aceasta a mai dezvăluit, pentru Click!, că băiatul ei intenţionează să-i lase după divorţ casa Sylviei şi să se mute.

Mai citește:

«Sylvia şi Andrei se evită toată ziua»

Sylvia: «Consider că nu am pierdut niciun prieten»

Sylvia are amant de astă vară!

Mama lui Andrei de la Alb Negru: «Am crezut că Sylvia nu e o piţipoancă. M-am înşelat»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1