EXCLUSIV! Anamaria Prodan îşi vede fetele doar în weekend

CLIIMA20121217_0120_1.jpg

Anamaria Prodan a filmat nu doar cu actualui soţ, Laurenţiu Reghecampf, şi cu copilul lor, Reghe jr, ci şi cu fetiţele din primul ei mariaj, Sarah şi Rebecca

Deşi apar în toate emisiunile tv alături de mama lor, fetiţele Anamariei Prodan (40 de ani) nu locuiesc cu ea. Rebecca (13 ani) şi Sarah (12 ani) stau cu tatăl lor, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu (37 de ani), de care sexy-impresara a divorţat în 2006. Astfel, Anamaria Prodan le vede doar în weekend.

Când au divorţat, Anamaria Prodan şi fostul ei soţ, Tibi Dumitrescu, au primit custodia comună a celor două fetiţe, Rebecca şi Sarah. Avocatul Ioana Ionescu ne-a explicat că asta presupune că orice decizie importantă din viaţa copilelor trebuie luată, de fiacare dată, de comun acord. Astfel, inclusiv pentru înscrierea la şcoală este necesară semnătura ambilor părinţi.

În rest, ca şi în cazul custodiei unui singur părinte, există un program de vizitare a copiilor, orar impus de instanţă. În cazul Anamariei Prodan, fetele stau cu ea şi cu actualul ei soţ, Laurenţiu Reghecampf (37 de ani), doar la sfârşit de săptămână. Într-un interviu apărut în presă în urmă cu doi ani, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu mărturisea că Rebecca şi Sarah sunt principala lui prioritate. Contactată de Click!, Anamaria recunoaşte că Rebecca şi Sarah stau la ea ocazional.

„Am divorţat de Tibi în anul 2006. Nu am făcut nici partaj, nu am cerut nici pensie alimentară, între noi nu s-a pus niciodată problema asta. Avem custodia comună şi am rămas cei mai buni prieteni. Fetele noastre nu au simţit niciodată că mama şi tatăl lor s-au despărţit. Ele stau de luni până joi la fosta mea soacră, pentru că ea le ajută cu temele. Ambele sunt eleve la Şcoala Internaţională Bucureşti. În weekend, stau la mine", ne-a declarat, ieri, Anamaria Prodan, înainte de a se urca în avion spre Viena, acolo unde actualul soţ a dus-o ca să-i aniverseze schimbarea prefixului. Cei doi au plecat într-o scurtă vacanţă romantică şi vor reveni în ţară peste câteva zile.

Reghe i-a fost iubit înainte să-l cunoască pe TibiAnamaria Prodan şi Tibi Dumitrescu s-au iubit nouă ani, din mariajul lor rezultând şi două fetiţe, Rebecca şi Sarah. Cei doi s-au separat în anul 2006, divorţul fiind pronunţat de o judecătorie din SUA. După despărţirea de Tibi, Anamaria s-a căsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Reghecampf. Legătra lor nu a fost una întâmplătoare. Laurenţiu fusese iubitul Anamariei în anul 1997, înainte ca aceasta să-l întâlnească pe Tibi. Baschetbalistul nu i-a purtat niciodată pică fotbalistului, cei doi devenind amici şi chiar parteneri de afaceri la FC Snagov.

Antrenorul Stelei mai are un băiat din alt mariaj

Luca (10 ani),  fiul din prima căsnicie a lui Reghe

Laurenţiu Reghecampf a mai fost căsătorit o dată, fosta lui soţie, Mariana Pfeiffer, dăruindu-i un băiat, care acum are 10 ani. Laurenţiu s-a însurat cu Mariana când avea doar 19 ani şi a divorţat în 2008. Luca a rămas în grija mamei lui, cei doi locuind în Germania. De curând, fosta soţie l-a acuzat că nu i-a plătit pensia alimentară copilului. Din mariajul cu Anamaria Prodan, antrenorul Stelei are un băieţel în vârstă de patru ani, Laurenţiu jr.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1