EXCLUSIV Analia Selis revine pe scenă după 3 ani de pauză

Citeste tot despre: 

Nu am mai văzut-o pe scenă şi nu am mai auzit prea multe despre Analia Selis de circa trei ani. Vreţi să ştiţi ce a făcut în toată această perioadă? Şi-a întregit familia cu doi copii frumoşi, a gătit, a schimbat scutece, iar de cântat – doar seara, la culcare, pentru cei mici. Săptămâna viitoare are prima apariţie după această pauză, în cadrul unui concert la Sala Palatului.

A fost o pauză mai lungă, pentru că prima sarcină am pierdut-o, apoi am avut o perioadă de recuperare şi imediat după aceea am rămas însărcinată din nou, cu Noa, fetiţa mea. Când ea avea opt luni, am rămas din nou însărcinată. Aşa a venit pe lume Tiago. Băieţelul are acum 1 an şi o lună, iar fetiţa 2 ani şi 5 luni. Sunt doi copii frumoşi şi fericiţi, care trăiesc într-o lume de jocuri, muzică, poveşti şi surprize de ciocolată", spune, cu mândrie, Analia Selis.

Pauza aceasta a fost una frumoasă şi necesară. Artista a fost alături de copiii ei în fiecare minut - când au avut colici, când le-a apărut primul dinţişor, când au făcut primii paşi etc. A fost greu, dar a meritat tot efortul din lume, chiar dacă nu a mai avut viaţă pentru ea şi a fost nevoită să renunţe la multe lucruri.

„Am învăţat să gătesc mai variat şi mai sănătos şi să fac multe lucruri în timp record. Am renunţat la vacanţe, ieşiri cu prietenii, apariţii publice, cântat. Îmi este dor să mă uit la un film liniştită, seara. Iar asta pentru că, după ce culcăm copiii, suntem frânţi de oboseală şi ne băgăm direct în pat. Îmi e dor să citesc fără să adorm. Am început să citesc din nou, dar de obicei adorm", mai spune artista.  

În toată această perioadă a renunţat la cântat şi la concerte. Singurele reprezentaţii pe care le avea erau pentru copiii ei. Îi este destul de greu, fizic şi vocal, să revină în viaţa publică.

Dar şi-a reintrat în formă. Merge zilnic la sală, studiază şi a revenit la greutatea pe care o avea înainte de prima sarcină. Planuri de viitor? Marţi are un concert important la Sala Palatului, când va cânta în deschidere la Buena Vista Social Club.

Vor mai fi şi alte concerte, iar pentru toamnă pregăteşte lansarea unei noi melodii. Pe plan personal, se gândeşte cu drag la vacanţă, când va pleca, împreună cu soţul şi copiii la mare şi la munte. Dar cea mai aşteptată călătorie va fi în ianuarie, când va merge doar cu soţul în ţara ei natală, Argentina, pe care nu a mai văzut-o de şapte ani.

Cristina Rus s-a relansat chiar de ziua ei

CLIIMA20130621_0131_1.jpg

Marţi are concert la Sala Palatului (FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ)


După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus şi-a anunţat şi ea revenirea în muzică. Artista a lansat joi seară, cu ocazia zilei sale de naştere şi a petrecerii revistei Tabu, cel mai nou videoclip al său, o producţie realizată sub forma unui scurt-metraj, pentru noul single, „În doi". Pentru că a studiat teatru în Cluj-Napoca, solista nu a dorit un clip de imagine, ci unul bazat pe un scenariu complex. În clip, ea interpretează rolul unei regine.
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1