EXCLUSIV Amanta îl trimite la muncă, nevasta la odihnă!

CLIIMA20140510_0065_1.jpg

Leo Iorga a susţinut ultimul concert pe 3 mai, la Alexandria. Florenţa Marin( stânga), amanta artistului şi Paula Iorga (dreapta), soţia

N-a durat mult armistiţiul pe care femeile din viaţa Leo Iorga l-au făcut spre binele solistului. Operat vineri de tumoare pe creier, rocker-ul se află iar la mijloc între cele două: impresara, care îi este şi iubită, îl vrea repede pe scenă, iar soţia, de care s-a separat anul trecut, îl vrea în pat, la odihnă.

Ce a fost mai greu a trecut! Vineri dimineaţă, Leo Iorga (49 de ani) a fost operat la spitalul Monza din Capitală, iar concluziile medicilor sunt îmbucurătoare. Întreaga intervenţie, coordonată de neurochirurgul Sergiu Stoica, a durat trei ore, timp în care acesta i-a curăţat tumoarea de la creier printr-o metodă ultramodernă, paroscopic, prin radionavigaţie.

Aşadar, după reuşita operaţiei, solistul trupei "Pact" a mai primit o veste bună: medicii îl lasă să urce din nou pe scenă. "Am stabilit de comun acord să îşi reia activitatea după aproximativ 10 zile", ne-a declarat vineri dr. Sergiu Stoica. Bucuroasă şi deja pregătită să contracteze concerte este şi Florenţa Marin (39 de ani), impresara lui Leo şi totodată iubita acestuia, iar motivele sunt două: banii, trupa "Pact" încasând între 1.300-1.600 de euro pentru un concert, şi certitudinea că muzica şi munca îl vor repune pe picioare pe Leo.

De altă părere este însă soţia lui, Paula Iorga (47 de ani), despre care Click! a aflat că se opune vehement planurilor făcute de Florenţa. "Nici nu vrea să audă. Ea ar dori ca Leo să se menajeze şi să stea acasă cel puţin încă două luni. Medicii îl lasă să cânte, dar Paula este foarte îngrijorată", ne-a mărturisit o sursă din apropierea artistului. Cele două femei l-au vizitat pe Leo la spital pe rând, ca să nu dea nas în nas, iar în ultimele săptămâni, dificile pentru solist, au căzut la pace şi nu s-au mai "împuns" în presă.

Click! spune

Leo Iorga a fost liderul vocal al trupei Compact, în perioada 1988-1996. În 2012 a pus bazele trupei "Pact" cu Adrian Ordean. În urmă cu trei ani, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, iar în toamna anului trecut medicii au descoperit şi o tumoare la creier.