EXCLUSIV Alexandru Ciucu face haine pentru regele Bulgariei

Citeste tot despre: 

După mai bine de trei ani de când a devenit furnizorul oficial al Casei Regale a României, Alexandru Ciucu a reputat un nou succes pe plan profesional. Impresionat de creaţiile pe care acesta le realizează, un alt reprezentant al regalităţii din Europa a apelat la serviciile sale.

Regele Simeon al bulgarilor şi-a dorit o costumaţie completă realizată de Ciucu, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. Alexandru Ciucu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că a avut ceva emoţii în timp ce realiza aceste produse vestimentare.

„Nu eram în ţară când am primit comanda, aşa că măsurile au fost luate de însăşi soţia Majestăţii Sale, Regina Margareta a bulgarilor. Am avut emoţii dacă o să-i vină bine, dar, în cele din urmă, m-au sunat de la Casa Regală să-mi spună că atât costumul cât şi cămăşile sunt impecabile. M-am asigurat că data viitoare Regele Simeon doreşte să ne întâlnim pentru o nouă comandă", a declarat Ciucu.

Designerul i-a realizat un sacou bleumarin de tweed cu carouri mari de culoare lila, o pereche de pantaloni negri, două cămăşi, una albă, cealaltă bleu, şi două cravate, una clasică, iar cealaltă din mătase tricotată.

Alexandru Ciucu a venit fără Alina Sorescu la OK! Venetian Ball