EUROVISION ÎN IMAGINI! Lacrimi de bucurie şi dezgust total, din partea concurenţilor!

Finala de la preselecţia naţională pentru Eurovision 2013 s-a terminat cu un rezultat neaşteptat care a stârnit reacţii puternice printre restul concurenţilor.

Deciziile juriului au fost contestate mai ales de Luminiţa Anghel care a izbucnit împotriva lui Ştefan Naftanăilă din cauză că acesta nu i-a dat nici măcar un punct.

"Eu am luat locul 3 în 2005, cum să fiu de zero puncte? El are ceva cu mine şi şi-a dorit să plece Cezar în Suedia. Eu nu sunt un artist de nota zero",
a spus Luminiţa, cu lacrimi în ochi, după ce a aflat că Cezar Ouatu va pleca la Malmo pentru a ne reprezenta ţara.


CLIIMA20130310_0008_1.jpg

Luminiţa Anghel

CLIIMA20130310_0010_1.jpg

Luminiţa Anghel


Nici Elena Cârstea, venită din America special ca să participe la preselecţia naţională pentru Eurovision 2013, nu a fost satisfăcută de deciziile juriului.

"Vă mulţumesc pentru punctaj, asta sunt eu, o artistă de nota 7. În fine, oamenii de acasă văd mai multe şi nu vreau să mai discut aici despre acest lucru. Ăsta e un subiect pentru altă emisiune"
, a reproşat artista. Cu toate acestea, a menţionat că este fericită pentru succesul lui Cezar:  "Mult succes, Cezar, mă bucur mult pentru tine şi sper să faci o impresie cât mai bună."

CLIIMA20130310_0011_1.jpg

Elena CârsteaCezar Ouatu a fost însă cel care a simţit doar bucurie şi emoţii la finala preselecţiilor pentru Eurovision.

„Îi respect pe toţi concurenţii, m-au inspirat piesele lor. Dar aşa a vrut Dumnezeu, să câştig eu, şi o persoană importantă din viaţa mea, acolo sus, tatăl meu, mă iubeşte. Vă mulţumesc şi voi cânta pentru voi şi în Suedia”, a declarat el, cu lacrimi în ochi, imediat după anunţarea câştigătorului.

Cezar va reprezenta România la competiţia internaţională din Suedia este Cezar, cu piesa „It’s my life”. Din cei 12 concurenţi, pe locul doi a ieşit Electric Fence, iar pe locul 3 Luminiţa Anghel.