Era Mădălina nebună? Petru Mircea: «Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog»

Citeste tot despre: 

Nu s-a sinucis pentru că era urâtă, nu s-a sinucis pentru că era un rebut, nu s-a sinucis pentru că nu se mai bucura de succesul de altădată! Atunci de ce şi-a luat Mădălina Manole viaţa, având în vedere că ajunsese să aibă tot ce visase.

Petru
Mircea povesteşte ultima noapte de dragoste a Mădălinei Manole!

Primul

interviu al lui Petru Mircea: «Mădălina avea nişte stări ciudate» VIDEO

Mădălina

Manole a vrut să se omoare de cel puţin de trei ori!

Soţul artistei susţine că ştia ce o frământă pe Mădălina, "am ştiut în fiecare secundă" şi că "adevărul va ieşi la lumină".

Multe dintre ipotezele care au apărut referitoare la moartea artistei au fost spulberate după ce soţul ei a ieşit şi a vorbit pentru prima dată despre sinuciderea Mădălinei.

În urma declaraţiilor lui şi ale părinţilor săi, este clar că Mădălina era tulburată, neliniştită. Din ce motiv a ajuns, însă, în această stare se pare că doar soţul ei ştie.

"Am beneficiat de asistenţă de în cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca şi sunt convins că profesionalismul doctorilor şi asistenţilor de acolo, dacă aveau cea mai mică urmă de bănuială, orice nebunie de-asta, schizofrenie sau orice altă nelinişte interioară, sunt convins că oamenii aceia.. de-aia au insistat medicii să rămână peste noapte, pentru investigaţii. Biletul acela de externare în care au fost scrise multe şi înghesuite cuvinte", a declarat Puiu.

El a povestit că după prima tentativă de sinucidere de pe 17 iunie Mădălina avea stări ciudate.

"Îşi revenea, se stingea cam la trei zile starea asta. Avea nişte stări ciudate, apăreau în mijlocul săptămânii, brusc, se stingeau uşor, uşor şi era acelaşi suflet cald şi zâmbitor şi înţelegător.

Spunea mereu că vede toată dragostea şi este conştientă de toată dragostea cu care este înconjurată, dar simţea că pentru a ne fi nouă mult mai bine ea trebuie să ne vegheze din altă parte şi înnebuneam când îmi spunea asta".

Bărbatul a declarat că a încercat să o ducă la diferiţi medici pentru a o ajuta, însă ea refuza acest lucru.

"Nu doresc nimănui să treacă prin asta, aşa îmi spunea, aşa se simţea în momentele alea, (o povară), nu ştiu ce a provocat trăirile acestea în zilele respective. Am vorbit cu tot felul de oameni, de medici, de psihologi, care nu fac tratament ambulatoriu. Psihologul şi psihiatrul sunt locuri unde bolnavul merge de bună voie, ea nu voia să meargă pentru că ea nu delira, gândea limpede, au fost nişte acumulări", a mărturisit Petru.

Părinţii Mădălinei confirmă starea proastă de sănătate a cântăreţei, însă îl acuză pe soţul ei că nu a avut grijă de ea.

"Am găsit-o într-o stare foarte proastă, zăcea aşa, stătea în living acolo întinsă, nu avea chef de nimic. Am vrut să venim cu un medic de la Ploieşti, moment în care au sărit şi Puiu, şi mama lui până în tavan să nu facem greşeala asta, că Mădălina nu are nimic, că ştiu ei ce are şi că o să fie bine, trece, să nu venim cu medic şi să afle lumea, să o discreditam'', a povestit tatăl artistei pentru mai multe ziare din România.

Petru Mircea s-a apărat însă susţinând că a îndemnat-o de multe ori să meargă la psiholog, dar ea refuza de fiecare dată.

"Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog, ceea ce am refuzat eu şi nu înţeleg de ce tatăl ei răstălmăceşte nişte vorbe. Probabil şi prin prisma durerii prin care trecem cu toţii, dar din păcate nu o împărtăşim unii altora"., a declarat Mircea.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, spune în schimb că Petru i-a ameninţat cu moartea dacă îi aduc fetei lor un psiholog.

"Ginerele meu a sărit că ne omoară dacă aducem un psiholog. Şi era casa fetei mele. Noi ne ofeream să aducem un doctor, deci să-i acordăm asistenţă medicală, şi ştiţi ce au făcut? Petru nu a vrut să ne lase să o ducem la psiholog.

I-a adus un vraci, care i-a facut şedinţe prin care cică scotea răutatea din om. Apoi a zis că o duce la Botoşani la o mănăstire, iar când a ajuns acolo, dupa 500 şi ceva de km de condus, Mădălina a căzut din picioare în curte. A dus-o pe la nişte vraci de acolo, pe urmă când s-au întors acasă a continuat cu vraciul ăsta
", susţine Ion Manole.

"Adevărul va ieşi la lumină", a declarat Petru Mircea, un singur lucru se leagă din declaraţiile în contradictoriu ale soţului şi ale părinţilor Mădălinei, cântăreaţa suferea de o tulburare, nimeni nu spune însă despre ce era vorba.

Ionuţ Micu, toboşarul cântăreţei, a dezvăluit pentru Jurnalul Naţional, în urmă cu câteva zile, că Petru şi Mădălina mergeau frecvent la slujbe speciale pentru blesteme şi minte tulbure.

Mai mulţi artişti, prieteni buni cu Mădălina, de exemplu Maria Dragomiroiu sau Corina Chiriac, au mărturisit că în ultima perioadă cântăreaţa avea un comportament diferit, ciudat...

Mirabela Dauer este revoltată de faptul că familia artistei lasă să se înţeleagă că Mădălina ar fi fost dementă.

CLIIMA20100720_0028_1.jpg

Mirabela Dauer crede că familia Mădălinei este cea responsabilă pentru moartea ei

"Ce să înţeleagă publicul şi oamenii care au iubit-o pe Mădălina, că a fost o dementă, un om nebun? Cum puteţi să o scoateţi dementă? Voi nu aveţi dreptul să vorbiţi despre ea, nici părinţii ei, nici părintii lui, nici Puiu... nimeni.

Copilul ăsta a muncit toată viaţa ei pentru voi. Voi nu aţi meritat copilul ăsta pe care l-aţi îngropat. o să vă duceţi toţi după ea şi o să plătiţi totul! Voi nu ştiţi cât muncea omul ăsta şi cât vroia să-i facă pe toţi fericiţi.

Ea nu a fost meritată şi sprijinită, a stat închisă în ea pentru că nu avea cui să se plângă. A fost prea demnă, dobotocilor!Voi aţi băgat-o în groapă! Ea nu a fost bolnavă, doar tristă că nu o înţelege nimeni. Nemernicilor să nu mai vorbiţi despre ea", a declarat Mirabela la Agentul VIP.

Ce s-a întâmplat cu tine, Fată Dragă?

Mirabela Dauer: «Familia Mădălinei a băgat-o în groapă. I-aş împuşca pe toţi» - VIDEO

Tatăl Mădălinei Manole acuză: «A preferat să o ducă la vraci şi nu la psiholog»

«Mădălina mergea la slujbe speciale pentru blesteme şi minte tulbure»

Petru Mircea dezvăluie ce a determinat-o pe Mădălina să se sinucidă!