Eniko, văduva lui Şerban Georgescu: «Eu port un stigmat de care nu cred că voi scăpa»

Marţi după amiază, Eniko, văduva lui Şerban Georgescu, a fost invitat în platoul "Teo Show". Aceasta a povestit cum a fost viaţa ei de când soţul său a trecut în nefiinţă.

Eniko a mărturisit că o deranjează titulatura de "văduva lui Şerban Georgescu", dar că îşi duce cu demintate acest stigmat mai departe şi nu are de gând să se plângă vreodată pentru ce i se întâmplă.

"Eu port un stigmat de care nu cred că voi scăpa niciodată. Şi acum, şi la 70 de ani, îl voi purta. E greu să porţi numele unei personalităţi. Nu sunt doar văduva maestrului, am fost şi soţia sa. Poate uneori mi-a venit să zic şi eu ceva, că sunt şi eu om, dar am tăcut.... Am şi eu o meserie, sunt actor, dar îmi duc numele mai departe cu demnitate. ", a spus aceasta.

Eniko Georgescu a venit în emisiunea lui Teo, cu fiica ei, Alessia (captură: Kanal D)

Deşi în urmă cu ceva timp, Eniko vorbea despre nuntă şi părea că şi-a găsit din nou liniştea şi fericirea, acum aceasta este din nou singură, iar optimismul nu mai este punctul ei forte.

"În viaţă, oamenii vin şi pleacă. Dumnezeu ştie cu ce scop vin şi pentru ce ei pleacă. Eu ca femeie sunt foarte împlinită, nu îmi lipseşte nimic. Este drept că viaţa este făcută în doi, dar ne este dată o cruce, pe care trebuie să o purtăm. Pe noi viaţa ne-a transformat, ne-a făcut luptătoare.

Cu toate acestea, câteodată mai simţi nevoia să fie cineva lângă tine. Însă nu trebuie să îl căutăm. Viaţa ne va crea situaţii în care putem să îl întâlnim", a declarat aceasta.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1