Enache: «Marciuc, eşti femeia vieţii mele!»

CLIIMA20100926_0133_1.jpg

Adrian şi Iuliana se vor muta cu- rând împreună. Până acum, Enache a locuit cu fosta soţie
Citeste tot despre: 

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au petrecut împreună cu fiul lor, David, un weekend în familie la munte. Îndrăgostit până peste urechi, solistul şi-a chemat iubita pe scenă la Zilele Oaşului Sinaia şi i-a făcut declaraţii de amor în văzul tuturor.

Citeşte şi:

Enache n-o lasă pe Marciuc să-i calce cămăşile

În sfârşit! Enache se mută cu Marciuc!

Iuliana Marciuc este gravidă? Vezi fotografii!

Enache şi Marciuc sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată! De asta s-au convins, vineri seară, toţi cei prezenţi la Zilele Oraşului Sinaia, acolo unde Adrian Enache a susţinut un concert, iar Iuliana Marciuc a avut rolul de gazdă.

După ce a cântat două melodii, trubadurul Enache nu s-a mai putut abţine şi a chemat-o pe Iuliana lângă el, pe scenă, pentru a-i oferi un moment special, desprins parcă din emisiunea „Din dragoste".

Pătruns de amor, acesta s-a apucat de faţă cu toată lumea să-i facă declaraţii fierbinţi celei care timp de 14 ani i-a fost doar amantă.

„Eşti femeia vieţii mele!", i-a strigat Adrian Iulianei, care se fâstâcise cu totul şi avea obrajii roşii ca focul. Impresionat, publicul a aplaudat frenetic gestul romantic al cântăreţului.

Adrian Enache, tată cu schimbul pentru Diana şi DavidDragă Marciuc şi Enache, porumbeilor,«Marciuc s-a împrietenit cu fata mea ca să i-l fure pe Enache»

După reprezentaţia dată, cei doi porumbei s-au retras la Hotelul Palace, unde au stat împreună cu fiul lor, David.

Cei trei au petrecut un weekend liniştit, în familie, la munte, îmbinând utilul cu distracţia. Sâmbătă, au ieşit cu David la plimbare prin Sinaia, au vizitat câteva obiective turistice, după care s-au retras la o cârciumă, unde s-au delectat cu bunătăţi: grătar de berbecuţ, mititei şi must.

Şi-au răsfăţat  fiul la munte

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au avut parte de un weekend liniştit, dar ploios la Sinaia. După ce şi-au terminat treaba la Zilele oraşului, cei doi l-au plimbat şi l-au răsfăţat pe micuţul David

CLIIMA20100926_0134_1.jpg

Adrian şi Iuliana se vor muta cu- rând împreună. Până acum, Enache a locuit cu fosta soţie

CLIIMA20100926_0135_1.jpg

Adrian şi Iuliana se vor muta cu- rând împreună. Până acum, Enache a locuit cu fosta soţie


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1