Elena Matei neagă tot: «Nu am fost amanta lui Ţânţăreanu»

Citeste tot despre: 

Blondina vrea să facă lumină şi să iasă din scandalul în care a fost implicată cu omul de afaceri.

«Aşteptam întrebarea pentru că se leagă de ce am zis mai devreme. La una din emisiunile la care am fost, şi anume la «Danutz SRL», a fost invitat şi domnul Ţânţăreanu.

Şi de acolo vă daţi seama, eu stând lângă el, lumea mondena s-a gândit că sunt iubita lui, sau amanta. La un moment dat, într-o seară, după câte spunea dumnealui la televizor, l-a sunat cineva de la un post de televiziune.

Şi tu ştii cum e domnul Ţânţăreanu, îl întrebi ceva şi el mereu spune că e cu vreo 3 amante. A zis că am plecat împreuna în Albania, că sunt amanta lui. În momentul ăla, eu eram cu fostul iubit şi plecasem acasă în Moldova.

Şi s-au lipit foarte bine poveştile. Într-un fel sau altul şi el a crezut asta, pentru că în România se spunea că eu sunt cu el, şi eu nu eram în ţară, eram acasă
», povesteşte ea pentru showbiz.ro.

Elena vrea să se detaşeze de această poveste, deşi din ce spune nu a afectat-o foarte tare, ba chiar i-a convenit situaţia.

«Vreau să mă detaşez de poveste şi nu este vorba că mi-ar părea rău, da nu este ok. Bine, dacă stai să te gândeşti, şi aici, ca şi afară, totul se bazează pe scandal. Până nu apare vreo bombă că ai făcut ceva, nimic nu se promovează», explică Matei.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1