EBa şi SYDA, răsfăţ în bolizi

Citeste tot despre: 

Iubitul Elenei Băsescu are o pasiune pentru "caii putere", având un garaj plin cu maşini a căror valoare depăşeşte jumătate de milion de euro. De cele mai multe ori Syda preferă să îşi conducă singur bolizii.

Sâmbătă dimineaţa, pe una dintre străzile cartierul Tei din Bucureşti, iubitul Elenei Băsescu a realizat o adevărată prezentare de modă în materie de "cai putere".

Vila în care locuiesc părinţii tânărului Bogdan Ionescu, adăposteşte un garaj subteran, în care sunt parcate maşini în valoare de jumătate de milion de euro. Vecinii povestesc că în ultima vreme au văzut şi maşina Elenei Băsescu pe moşia familiei Ionescu, parcată lângă piscina din curte.

"Au peste zece maşini cred şi toate sunt limuzine luxoase, conduse de multe ori de şoferi. Imaginaţi-vă că au o curte de 300 de mp, care adesea este plină ochi numai de maşini", mărturiseşte un vecin.

Printre "bijuteriile" tânărului Syda se numără limuzina Mercedes de culoare neagră, cu care a plimbat-o sâmbătă pe EBa, dar şi un Porsche negru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1