EBa locuieşte la Paris, în casa iubitului

Citeste tot despre: 

Deşi formează un cuplu de mai puţin de o jumătate de an, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au făcut pasul cel mare şi s-au mutat împreună! Fiica cea mica a familiei prezidenţiale a renunţat să mai vină în ţară, preferând să-şi petreacă zilele libere în compania iubitului, în casa acestuia din Paris.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, se ştiu de mai bine de doi ani, de pe vremea când mezina familiei prezidenţiale forma un cuplu cu Andrei Hrebenciuc.

„Elena l-a cunoscut pe Bogdan în perioada Sărbătorilor de iarnă de acum doi ani. Hrebe jr. şi EBa au plecat la Paris pentru a petrece Revelionul, iar în anturajul de acolo se afla şi Syda. Practic, Andrei, fostul iubit al Elenei, le-a făcut cunoştinţă. Atunci, Elena s-a certat foarte rău cu Andrei şi a vrut să plece acasă, înainte de petrecerea dintre ani, însă se pare că Syda a reuşit s-o convingă să rămână. În cele din urmă, tot singură s-a întors acasă în prima zi din an, lăsându-l pe Hrebe la Paris. Cred că de atunci s-a înfiripat ceva între ei", mărturiseşte o sursă demnă de încrede.

Elena nu a fost văzută în compania nici unui bărbat în ultimele luni. Aceasta a încercat să-şi ţină relaţia departe de ochii presei, preferând să-şi petreacă timpul lângă iubitul său, în Franţa.

„Bogdan locuieşte la Paris de mai bine de zece ani. Acolo a făcut liceul, facultatea şi are şi câteva afaceri, aşa încât la fiecare sfârşit de săptămână Elena preferă să meargă acasă la iubitul său, decât să vină în România. Acesta este şi motivul pentru care Elena nu a prea fost văzută în ţară în această vară", adaugă aceeaşi sursă.

Bogdan Ionescu, poreclit Syda după numele mamei

Bogdan Ionescu, în vârstă de 29 de ani, a fost consilierul ex-ministrului integrării Anca Boagiu, iar de curând s-a aflat "în cărţi" pentru ocuparea postului de consul al României la Rio de Janeiro. Syda a devenit unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă a Bucureştiului, mai ales după relaţia cu Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adi Mutu.

Tatăl lui Bogdan, Gheorghe Bebe Ionescu, fost director al Fondului Proprietăţii de Stat, este un apropiat al PD-L şi mai ales al lui Adriean Videanu, cu care acesta a fost şi partener de afaceri. Porecla de Syda a fost dată în urma numelui pe care îl poartă mama acestuia, Sidonia.

Relaţia dintre Elena Băsescu şi Syda, o aventură fără viitor

Nicolae Uşurelu, expert în bioritmuri, analizează şansele unui cuplu despre care se vorbeşte tot mai mult în lumea mondenă: Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, zis Syda.

În acest cuplu, suntem martorii unei relaţii de început, perioadă în care mirajul atracţiei reciproce şi furtuna hormonală îi subjugă total. Curând însă, cele nouă zile diferenţă pe toate bioritmurile îi vor aduce cu picioarele pe pământ. Pe bioritmul fizic au prea puţine zile de simultaneitate pozitivă, respectiv două din 11 posibile.

Şi pe bioritmul emoţional există un dezavantaj, respectiv numai 12 zile de simultaneitate pozitivă din 16 posibile. Din punctul de vedere al bioritmului intelectual, procentul de compatibilitate - 46% - le va permite un consens în luarea deciziilor şi o independenţă totală a partenerilor în problemele de ordin profesional şi social.

În cuplul Elena - Bogdan, este interesant rolul de lider. Balanţa înclină foarte puţin în favoarea lui Bogdan. În plus, e de presupus că Elena nu-i va ceda rolul de lider în cuplu lui Bogdan. Acesta poate constitui mărul discordiei care să pună sub semnul întrebării durabilitatea cuplului lor.