Ea vrea să-i ia locul lui Crudu la «Neatza»!

Citeste tot despre: 

Sute de fete s-au înghesuit la preselecţie, de îndată ce Daniela Crudu şi-a luat zborul de la „Neatza", visând că sânii din dotare sunt cheia succesului. Surpriză, însă! În finală au rămas mai mult siliconate, aşa cum a fost şi Daniela. Ba chiar, una dintre ele, Andreea Necula, a pozat şi în Playboy!

Citeşte şi:

Vecinica de la Neatza, cu chiloţii şi tatuajul la vedere - FOTO/VIDEO

Daniela Crudu a fost învineţită de Mucifer? - FOTO

Cât de mult seamănă cu Daniela Crudu "vecina" coafeză de la Neatza! - FOTO / VIDEO

«Vecina» de la Neatza are sânii naturali şi mai mari ca Daniela Crudu! - FOTO/ VIDEO

Până la 1 martie, cei doi „matinali" de la Antena 1 trebuie să se decidă cu privire la noua lor vecină. Ce-i drept, au o misiune grea, căci doritoarele care au dat probe în emisiune sunt, toate, una şi una: sâni siliconaţi, picioare până-n gât, forme apetisante pe care sunt dispuse să şi le afişeze ostentativ.

Fetele consacrate însă s-au cam temut să se înscrie la competiţie pentru a o înlocui pe Daniela Crudu. Una dintre cele care şi-au luat totuşi, inima în dinţi, este Andreea Necula, fost iepuraş Playboy şi pilot de raliu: „A fost foarte frumos, este o emisiune veselă şi mi-ar plăcea mult să lucrez acolo. Am o serie de calităţi care mă recomandă pentru acest job. Ştiu că nu este un salariu mare la început, dar şi la bancă dacă te angajezi, ca începător, ai 11 milioane", ne-a declarat Andreea.

Răzvan şi Dani au testat zeci de fete


Voluptuoasa vedetă nu se teme nici de succesul, nici de notorietatea de care s-a bucurat Crudu şi ne-a împărtăşit un mic secret din bucătăria emisiunii: Răzvan şi Dani îşi doresc acum o „vecină" total diferită: „Băieţii nu caută o nouă Daniela Crudu. Nici una dintre cele trei asistente pe care le-au avut nu seamănă cu cealaltă. Eu nu pot fi ca Daniela şi, dacă ştiam că îşi doresc o altă fată care să-i semene nici nu veneam la casting. Daniela este foarte veselă, zvăpăiată, dar acum sunt sigură că vor alt gen de fată", ne-a mai spus Andreea, care aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul castingului.