Ea este rivala Ioanei Băsescu! - VIDEO

Ioana Băsescu n-are noroc în dragoste! Fiica cea mare a preşedintelui pare să fi pus punct relaţiei de cinci ani cu Giovanni Francesco. Motivul? Acesta ar avea o relaţie cu o tânără brunetă, angajată la televiziunea lui. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Giovanni alături de „rivala" Ioanei, Gebi Iordache.

Lumea muzicii îi aduce numai belele Ioanei Băsescu (35 de ani).

După ce a divorţat de Bodo, solistul de la Proconsul, după numai trei ani de mariaj, Ioana părea să-şi fi găsit liniştea în braţele lui Giovanni Francesco, patronul postului de televiziune Music Channel.

Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco sunt împreună de cinci ani

Nici de data asta însă se pare că n-a nimerit-o: Giovanni n-a fost uşă de biserică în timpul relaţiei, iar în ultima vreme, spun gurile rele, ar fi făcut o pasiune pentru o VJ-iţă tinerică şi fâşneaţă, pe nume Gebi Iordache.

Gebi Iordache şi Giovanni Francesco s-au întâlnit la câteva minute după ce au fost fotografiaţi pe stradă vorbind la telefon

Surse din interiorul postului de televiziune au povestit pentru Click! că Gebi s-ar fi schimbat mult în ultima vreme, de când este „preferata şefului" şi a început să se comporte ca o patroană.

Siguranţa ei ar veni din faptul că relaţia cu patronul este una mai mult decât profesională, bârfesc cunoscătorii.

Ioanei Băsescu nu i-a căzut deloc bine aventura iubitului ei, aşa că ar fi decis să încheie capitolul Giovanni Francesco.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe iubitul Ioanei, alături de Gebi Iordache.

Giovanni a vorbit minute în şir la telefon, apoi s-a urcat la volanul noului său Porsche şi a aşteptat-o un pic pe frumoasa brunetă.

Bruneta a stat de vorbă cu iubitul Ioanei Băsescu chiar lângă maşina acestuia

Aceasta şi-a făcut apariţia lângă maşină, au stat un pic de vorbă şi au plecat separat. Se pare însă că au continuat să vorbească la telefon, stabilind probabil întâlniri ulterioare.

Ioana Băsescu şi Giovanni Francesco formează un cuplu din anul 2007, când cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia la un eveniment monden de la malul mării.

În primii trei ani de relaţie, ei s-au despărţit de două ori, însă în 2010 au decis să treacă peste toate problemele şi să rămână împreună, construindu-şi o casă în apropierea Capitalei.

Fiica cea mare a preşedintelui a fost căsătorită trei ani cu solistul trupei Proconsul, Bodo.

În 2006, cei doi au divorţat, cererea fiind depusă chiar de către fiica preşedintelui.

Ioana a solicitat judecătorilor ca, după terminarea divorţului, să revină la numele purtat înainte de căsătoria cu Bogdan Marin.

A înşelat-o şi cu altă VJ-iţă?

În urmă cu trei ani, iubitul Ioanei Băsescu a fost în atenţia presei după ce au apărut câteva filmuleţe cu el şi cu VJ-iţa Alexandra Avram, într-un club din Iaşi.

Cei doi ar fi fost surprinşi în ipostaze foarte apropiate, îmbrăţişandu-se şi sărutându-se, iar gurile rele au susţinut că Giovanni şi-ar fi petrecut noaptea împreună cu angajata sa de la Music Channel.

Alexandra Avram a devenit celebră după un incident cu Adrian Despot, de la trupa „Viţa de vie", pe care l-a enervat în timpul unui interviu.