E oficial! Connect-R va deveni tată anul viitor

E clar faptul că vara Connect-R nu doarme! Unul dintre cei mai în vogă cântăreţi de la noi va deveni tătic anul viitor. Misha, femeia cu care se iubeşte de câteva luni este însărcinată în câteva săptămâni. Artistul nu-şi mai încape în piele de fericire!

Cântăreţul Ştefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o colegă de breaslă. Noua iubită se numeşte Mihaela, sau Misha, cântă cu DJ Sava şi este vocea hitului Tenerife. Aceasta este prima femeie cu care solistul se afişează de la despărţirea de Diana Georgescu, femeia cu care se logodise şi cu care spera să se căsătorească. În urmă cu trei săptămâni, solistul a postat pe Internet o poză în care o sărută pe noua cucerire.

Deşi atunci a spus că relaţia lor este la început, surse din anturajul acestuia ne-au mărturisit că idila lor datează de câteva luni. Misha şi Sava au mers la studioul lui Connect-R, Rappin'On Production, pentru a le compune piesa Tenerife. S-au văzut, s-au plăcut şi au rămas împreună.

Mai mult, relaţia lor a ajuns la alt nivel, întrucât blonda şi solistul vor deveni părinţi anul viitor. Impresarul artistului a confirmat, în exclusivitate pentru Click!, vestea. "Sunt primele săptămâni, primele simptome. Misha a făcut testul "Barza" şi a ieşit pozitiv. Acum câteva zile a aflat că va deveni tată. Îşi dorea foarte mult un copil, chiar dacă nu a spus niciodată lucrul ăsta. Nu mi-a spus dacă vrea să fie fată sau băiat, e important să fie sănătos. Cu siguranţă urmează şi căsătoria pentru că Ştefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbind despre asta, dar cred că nu şi-a revenit încă după vestea frumoasă. Este foarte fericit", ne-a spus impresarul cântăreţului, Emil Burloi.

Pentru că-şi doreşte să aibă un urmaş puternic şi sănătos, muzicianul i-a interzis iubitei sale să mai cânte o vreme prin cluburi. "Nu cred că o va mai lăsa pe iubita lui să cânte prin cluburi, având în vedere că este o femeie gravidă. Cum să stea în fum de ţigară?!", ne-a mai spus impresarul.

Misha, o blondă superbă din Galaţi


După Raluka, Cristina şi Andreea D, Misha este a patra voce feminină cu care colaborează DJ Sava. Noua achiziţie se numeşte Mihaela, are 22 de ani, este din Galaţi şi împreună cântă cel mai recent single al lor, "Tenerife", produs în studioul lui Connect-R în urmă cu câteva luni.

Ştefan Relu Mihalache

Ştefan Relu Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, s-a născut în Craiova. În urmă cu mai bine de 12 ani, acesta făcea parte din trupa "Giganţii" şi se străduia să se strecoare pe piaţa hip-hop din România. În 2007, Connect-R lansează albumul "Dragostea dispare", însă în 2012 a dat lovitura cu "Vara nu dorm".


ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1