După ce a spus că se teme pentru viaţa ei, Bahmu a aflat o veste bombă: e urmărită zi şi noapte de detectivi

CLIIMA20140530_0092_1.jpg

Adriana Bahmuţeanu si Prigoana divorţează din nou

După ce s-a plâns, la începutul săptămânii, că soţul ei i-a montat microfoane în maşină, Adriana Bahmuţeanu a aflat acum o altă veste incredibilă: a fost urmărită zi şi noapte de detectivi.

Acum trecut, după ce a plecat de acasă impreună cu cei doi copii, Bahmu s-a trezit urmărită de un bărbat. Invitat astăzi în emisiunea Acces Direct, individul a recunoscut astăzi că a fost pus să o urmărească pe soţia lui Prigoană şi să strângă dovezi incriminatoare impotriva ei.

Omul spune că şeful lui i-a spus să stea 24 de ore din 24 pe urmeze soţiei lui Prigoană şi să înregistreze tot ce face aceasta. Lucrez la o firmă de paparazzi şi am urmărit-o pe Adriana deoarece asta era misiunea pe care am primit-o de la şeful meu direct. Mi s-a spus să o urmăresc de dmineaţa până seara. Eu lucrez mai mult pe politic, adică urmăream politicieni.

Probabil de acolo seful meu îl cunoaşte pe domnul Prigoană. Noi trebuia să spunem exact ce face Adriana, apoi informaţiile erau date domnului Prigoană. Domnul Prigoană a plătit. Trebuia să scoatem poze care să o incrimineze",
a spus presupusul detectiv la emisiunea Acces Direct.

CLIIMA20140530_0091_1.jpg

Adriana Bahmuţeanu

Contactat prin telefon, omul de afaceri a izbucnit. El susţine că nu a pus niciodată pe cineva să o urmărească pe soţia lui şi să aşteaptă cu nerăbdare să divorţeze de ea. Totuşi, Prigoană a precizat că nu va mai putea intenta divorţul săptămâna viitoare, deoarece va pleca în vacanţă cu cei doi copii. "Nu am pus pe nimeni să o urmărească. Dacă vrei să pui pe cineva să urmărească pe altcineva, pui un detectiv, nu un paparazo. Eu am avut trei contracte cu firme de pază şi aş fi putut apela la ele. Eu nu sunt  vreun rupt în c-r ca ea (n.r ca Adriana Bahmuţeau) să nu am bani să plătesc un detectiv. Eu i-am plătit datoriile Adrianei la bănci şi chiar i-am dat bani în plic.Nu am timp să bag săptămâna viitoare divorţ, pentru că plec cu copiii la salină. E mai importantă sănătatea copiilor decât fumurile ei din cap. Cred că povestea cu bărbatul care a urmărit-o e o invenţie", a încheiat, nervos, Silviu Prigoană.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1