Drama lui Marius Vizante: probleme grave cu piciorul stâng

Citeste tot despre: 

Viaţa celui mai bun actor de comedie din generaţia tânără s-a transformat într-un coşmar. Totul a pornit de la o vacanţă petrecută în Austria, iarna trecută.

Actorul a căzut pe pârtia de schi, făcându-şi genunchiul praf. „Am avut ruptură de menisc, ligamente încrucişate rupte şi toate problemele posibile. Dacă la început am crezut că nu este atât de grav, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Astfel, am fost nevoit să mă operez, pentru că altă soluţie nu am avut", a mărturisit Vizante pentru revista Vip.

Operaţia i-a adus lui Marius nişte şuruburi în genunchi. Şi necazurile nu s-au oprit după intervenţia chirurgicală. Actorul a realizat că muşchii piciorului stâng sunt atrofiaţi şi nu mai poate merge.

„În urmă cu câteva zile, mi-am dat seama că mi s-au atrofiat muşchii şi abia mai puteam păşi. Aşa că am luat hotărârea să merg la medic, iar vestea nu a fost prea plăcuta. Mi s-a spus că, timp de trei luni, trebuie să fac recuperare, dacă nu vreau ca lucrurile să se complice. Trebuie să urmez sfatul medicului! Am avut ghinion, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am păţit ceva mai grav", a încheiat Marius Vizante.