Drama lui Costin Mărculescu! Totul a pornit de la o farsă

Citeste tot despre: 

Costin Mărculescu trăieşte o adevărată dramă. Acesta a fost părăsit recent de logodnica lui, cea pe care o alinta "pisicuţa" şi o iubea mai mult decât orice pe lume.

Alexandra, iubita lui Mărculescu, a decis să pună punct unei poveşti de dragoste ce dura de mai bine de doi ani. Deşi cei doi s-au iubit nebuneşte încă din prima clipă, Costin mergând de nenumărate ori la Hunedoara, pentru a-şi surprinde iubita cu flori, bomboane şi cadouri, totul s-a sfârşit din cauza unei farse făcute de Dan Capatos.

Prezentatorul Antena 1 l-a rugat pe Mărculescu să îl ajute să îi facă o farsă lui Ogică. Acesta a acceptat şi s-a dus în apartamentul iubitei celui mai celebru câştigător de la Loto. Acolo, lucrurile au degenerat şi cei doi au sfârşit dezbrăcaţi, pipăindu-se foarte tandru.

Alexandra ştia de această farsă, însă a fost foarte deranjată de modul în care Mărculescu s-a lăsat atins de iubita lui Ogică. Aceasta a decis să pună punct relaţiei de doi ani de zile şi l-a părăsit pe Costin, fără să îi pese că nunta lor era programată pentru vara acestui an.