Drama Eugeniei Şerban: «M-am gândit foarte serios la masectomie»

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Actriţa Eugenia Şerban a fost invitată miercuri seara în platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, unde a povestit despre problemele cu sânii, pe care le are de mai bine de şase ani, atunci când şi-a scos implanturile cu silicon.

În această seară, Eugenia şi-a reamintit cum a început totul: "Am făcut această operaţia în urmă cu mulţi ani, când în România nici nu se auzise de aşa ceva. M-am operat în Italia şi totul ieşise aşa cum mi-am dorit: sânii păreau naturali şi mult timp, nimeni nu a ştiut că am silicoane.

Aceasta a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care şi-a scos implanturile, la 9 ani după ce şi le pusese. "Când mi-am pus silicoanele, eram foarte slabă. Apoi, după ce am mai luat în greutate, nu îmi mai plăcea ce vedea la televizor. Şi atunci am decis să le scot. Greşeala mea a fost că nu am avut răbdarea să caut cel mai potrivit medic", a spus actriţa.

Eugenia a mărturisit şi că nu intenţionează să îl dea în judecată pe medicul care i-a provocat această suferinţă.

"L-am ales pentru că eram foarte buni prieteni. Eu eram imaginea clinicii medicale şi ne ştiam foarte bine. M-a dezamăgit pentru că mă aşteptam ca atunci când povestea a devenit publică şi eu nu i-am dat numele nicăieri, să mă sune şi să îmi mulţumească", a declarat aceasta.

Actriţa a făcut şi o mărturisire despre planurile ei de viitor. "Am luat decizia ca până la sfârşitul anului să rezolv această problemă. M-am gândit foarte serios la mastectomie, însă nu am făcut-o încă pentru că nu am găsit medicul potrivit. Nu mă va convinge nici o clinică medicală, ci omul din spatele medicului", a afirmat aceasta.

Încă de anul trecut, Click! v-a prezentat în exclusivitate drama prin
care trece cunoscuta actriţă, Eugenia Şerban acceptând atunci să
vorbească deschis despre suferinţa prin care trece
. CITEŞTE AICI!


Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5