Drama celebrei cântăreţe Naarghita: «Am trăit cu 10 lei pe săptămână» VIDEO

CLIIMA20120111_0122_1.jpg

Naarghita FOTO: Happy Hour

Interpreta de muzică indiană, celebră în anii 1970, doreşte să revină în atenţia publicului. După o tăcere de 21 de ani, Naarghita a venit pentru prima dată la o emisiune transmisă în direct.

Artista a povestit, la „Happy Hour", că a depus, pentru ea însăşi, „un jurământ de tăcere". „Am ales să nu mă întâlnesc cu nimeni timp de 21 de ani", a mărturisit ea. „Intram pe scenă cu 50 de kilograme şi ieşeam cu 48, după două ore de cântat". „De câte ori mă duceam la Indira Ghandi nu dormeam niciodată înainte", a mai spus artista. Naarghita a povestit despre o experienţă avută în India. Era aşteptată să se prezinte la o casă de discuri, însă a ales să se manifeste altfel. „Nu am vorbit deloc. Am pus negativele şi am cântat două ore".

Naarghita a mai dezvăluit şi alte secrete din viaţa sa: „Toţi apropiaţii mei au murit la 66 de ani". Ea a divulgat şi alte amănunte incredibile petrecute în anii în care a stat departe de scenă. „Am vândut tot ce aveam: covoare, haine, pantofi, lucruri. Mi-am vândut oglinzile, pe toate. Nu m-am mai uitat în oglindă de 21 de ani. Am trăit cu 40 de lei pe lună. Cu 10 lei pe săptămână. Mâncam doar un ou, un iaurt şi graham. Mai cumpăram linte sau adunam urzici, pentru ceai".

De ce nu a rămas în India, unde ar fi putut trăi regeşte? De ce nu a continuat să cânte? „S-a prăbuşit o lume a mea de vis. Pierzând persoanele preţioase, scumpe, pe admiratorii mei, s-a prăbuşit o lume a mea. De aceea n-am mai putut cânta. Muzica indiană e taina mea", a mai spus interpreta.

Naarghita a declarat că îi este ruşine de situaţia în care se află. Până la urmă, a acceptat o „sponsorizare" din partea celor care doresc să o ajute. Aceştia pot depune orice sumă într-un cont deschis pe numele real al artistei - Maria Amarghioalei. „Încerc să mă readaptez", a concluzionat ea.

Citeşte şi:

Uite cum arată Naarghita după 20 de ani de absenţă din viaţa publică! FOTO

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1