Drama Biancăi Drăguşanu: «Am fost sechestrată, dusă în pădure şi bătută ca un câine»

Citeste tot despre: 

Alexandra Stan e cel mai recent caz de maltratare fizică, după cum Click! v-a dezvăluit ieri, dar şirul vedetelor bătute este mai lung decât v-aţi putea închipui.

Deşi viaţa personală a Biancăi Drăguşanua fost mereu cunoscută de public, puţini ştiu că iubita lui Victor Slav a trecut printr-o dramă similară, chiar mai gravă, în urmă cu 10 ani.

Roşcata nu a dezvăluit numele fostului iubit care a băgat-o în spital cu bătăile sale, dar a povestit cu lux de amănunte drama. "Era iubitul meu. Prima oară m-a jignit, altă dată mi-a dat o palmă, altă dată m-a îmbrâncit şi tot aşa, până am ajuns în spital. Şase luni am stat prin spital, imobilizată, cu mama mea plângând la capul patului", a povestit Bianca.

Până la urmă, a reuşit să scape de bătăuş cu ajutorul unui alt bărbat, care a susţinut-o şi a apărat-o în faţa monstrului.

Şi culmea, l-a iertat de fiecare dată, chiar dacă depunea mereu plângere la Poliţie împotriva lui. "Scriam plângerea, el venea la mine la spital, mă implora să îl iert şi eu îl iertam. Aşa a fost vreun an. Pe urmă a devenit mai urât."

Din dragoste, sentimentele Biancăi s-au transformat în ură şi vinovăţie. "Credeam că eu îl aduceam în starea asta. Îmi era frică de el pentru că, după ce depuneam plângere, venea cu doi-trei martori falşi care minţeau pentru el. Avea bani, pile şi aşa muşamaliza tot. A fost în stare să mă răpească de pe stradă, mă ducea în pădure şi mă bătea. Îmi spunea «Urlă acum, hai, urlă!»"

Tocmai pentru că a trecut prin atâtea, Bianca e sigură că Alexandra Stan nu e la prima bătaie şi o imploră să nu îl ierte pe Marcel Prodan. "Dobitocul, animalul ăsta, trebuie să stea în puşcărie!"

Iubita lui Victor Slav a povestit cum respectivul bărbat a îndrăznit să o contacteze chiar şi anul trecut, ca şi cum ar fi fost prieteni. "Sunt sigură că el va reacţiona acum, eu îl cunosc. Voi ştiţi că, la un moment dat, l-a ameninţat şi pe Mihai Morar cu moartea? Mihai spusese ceva de el într-o emisiune şi a vebit la Bucureşti, unde Mihai avea un eveniment şi l-a ameninţat. E nebun, vă jur!"

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1