Dragomiroiu cheltuie 6.750 € să-şi dea faţa la întins

CLIIMA20090920_0085_1.jpg

Maria Dragomiroiu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Moda operaţiilor estetice s-a răspândit şi printre solistele de muzică populară. După Elena Merişoreanu, şi Maria Dragomiroiu vrea să apeleze la bisturiu, pentru a-şi îmbunătăţi aspectul tenului.

Imaginea contează enorm în show-biz, şi iată că până şi solistele consacrate de muzică populară au început să simtă cum le suflă în ceafă cântăreţele abia trecute de 20 de ani.

Nemulţumită de faptul că ridurile au început să-i dea bătăi de cap, Maria Dragomiroiu (54 de ani) a lăsat frica deoparte şi este hotărâtă să treacă pragul medicului estetician, pentru a rezolva această problemă inestetică.

Cum obrazul subţire cu cheltuială se întreţine, solista trebuie să scoată din buzunar câteva mii de euro pentru intervenţiile estetice, însă efectul este unul uluitor: aspectul tenului poate părea chiar şi cu zece ani mai tânăr.

"În funcţie de profunzimea ridurilor, cântăreaţa are o paletă largă de tratamente la care poate apela, atât chirurgicale, cât şi nonchirurgicale. Ce-i drept, liftingul chirurgical are cel mai bun efect, însă preţul ajunge la suma măricică de 4.000 €", a declarat, pentru Click!, Adina Alberts, chirurg estetician la clinica Care Zone.

Cu toate acestea, injecţiile cu toxină botulinică rămân cea mai utilizată procedură, pentru îndepărtarea ridurilor.

Merişoreanu are tatuaj permanent

Elena Merişoreanu şi-a făcut primul tatuaj în America, în urmă cu zece ani, iar în prezent are astfel de intervenţii la ochi, buze şi sprâncene. Mai mult, cântăreaţa şi-a îndepărtat ridurile de expresie, din jurul ochilor, cu ajutorul injecţiilor cu toxină botulinică.

Click desktop articole 580x400 p1

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5