Doru Dobre: «Mădălina a fost la psihiatru, dar a abandonat tratamentul»

CLIIMA20100714_0101_1.jpg

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei
Citeste tot despre: 

Doru Dobre, tatăl jurnalistului Gabi Dobre, decedat în 2005, la doar 33 de ani, din cauza cancerului, a dezvăluit faptul că Mădălina Manole a apelat la un specialist în boli nervoase, însă nu a urmat tratamentul până la capăt.

Doru Dobre a povestit în cadrul emisiunii "Acces Direct" că fiul său a dus-o pe cântăreaţă la un specialist de la spitalul Elias, după ce a aflat că are momente de cădere nervoasă.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

"În 2003, la un an-doi de când se despărţise de Şerban, trebuia să vină la un spectacol la Casa Sindicatelor din Ploieşti, însă i-a spus lui Gabi la telefon că nu mai poate veni pentru că nu se simte bine. La două zile, a sunat-o din nou şi a dus-o la Elias, la un specialist în boli nervoase", a povestit Doru Dobre.

Artista a acceptat să urmeze un tratament pentru depresiile ei, însă la doar o lună şi jumătate a renunţat să mai ia pastile, acuzând stări neplăcute şi somnolenţă.

"În septembrie 2003, s-a întâmplat acelaşi lucru şi la Festivalul Berii de la Ploieşti. Era foarte retrasă, majoritatea colegilor erau în grup, beau bere, ea era cu un domn din trupă. De atunci a avut acelaşi comportament de izolare la toate spectacolele", a mai spus tatăl lui Gabi Dobre.

Citeşte şi:

Silvia

Dumitrescu a cântat în genunchi pentru Mădălina

Fosta

soţie a lui Claudiu Niculescu: «Am plâns când a murit Mădălina Manole»

Mădălina

l-a rugat pe un prieten să o ajute să se sinucidă

Petru

Mircea: «Mama Mădălinei avea legături cu vrăjitoria!»