Dorin Negrău, prezentare aşa cum nu ai mai văzut în Romania - FOTO

Citeste tot despre: 

Creatorul de modă Dorin Negrau a avut aseară un show de modă inedit. Şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă VISIONS în prezenţa a peste 400 de oameni, pe un şantier în construcţie aflat pe Lipscani, în Centrul Vechi. Covoare vechi de peste 100 de ani pe care a călcat chiar Seicul Dubaiului, motoare care au creat o adevarată diversiune la mijlocul prezentării de moda, vedete, oameni de afaceri, prieteni şi multă presă.

O atmosfera creata special pentru a introduce invitatii in conceptul de arta contemporana pe care Dorin Negrau il promoveaza. Surpriza prezentarii a fost insa mireasa colectiei care de aceasta data a fost una atipica! Designerul a ales un barbat care sa iasa pe scena, la finalul prezentarii, imbracat in rochie de mireasa! O prezentare indrazneata si o alegere pe masura! Si asta pentru ca fiecare colectie a lui Negrau transmite cate un mesaj social! "Am ales un barbat pe care l-am imbracat in mireasa si acesta a incheiat prezentarea pentru ca fiecare colectie a mea are cate un mesaj social. De aceasta data, colectia de toamna-iarna VISIONS a scos in evidenta mesajul social impotriva violentei domestice in familie. De fiecare data barbatii sunt acuzati de violenta in familie si am dorit sa subliniez faptul ca si ei sunt pasnici si nu intotdeauna violenti sau vinovati de violenta in familie!", declara creatorul de moda Dorin Negrau.

Pe podium au fost prezentate 30 de tinute alb-negru semnate Dorin Negrau, iar la mijlocul prezentarii de moda, actrita Ani Cretu a creat un moment special. A venit cu motoarele la prezentare, si dupa ce a creat o diversiune alaturi de trupa ei de motociclisti, a coborat dezinvolta si plina de incredere de pe motor si a urcat pe podium. Reactiile invitatilor au fost de bun augur, iar la sfarsitul prezentarii creatorul de moda Dorin Negrau a fost aplaudat indelung de catre invitatii sai.

Designerul Dorin NegrăuClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1