Dorian, ce mănânci de ai aşa muşchi?

Nu este un secret faptul că, pentru a avea un fizic de care să fii mulţumit, trebuie să faci anumite sacrificii. Dorian Popa ştie cel mai bine despre ce e vorba, a învăţat din greşeli, s-a antrenat intens, iar acum sportul şi alimentaţia sănătoasă au devenit, pentru el, un stil de viaţă.

Totul a început pe când Dorian era în clasa a X-a, iar colegii îi spuneau „Scobitoare". Din acest motiv, la vârsta de 16 ani, a început să meargă la sală. „Şi am mers, şi am mers, şi nu înţelegeam nimic pentru că nu se vedea absolut nimic.Dar lunile treceau, ambiţia creştea, dobândeam experienţă şi uşor, uşor, am început să devin profi! Rezultatele au început să apară, deşi eram în continuare slăbănog. Abia în facultate am început să învăţ ce înseamnă un antrenament gândit, lucrat corect. Şi, foarte important, o alimentaţie corectă", spune Dorian.


Astfel, el nu se atinge de dulciuri şi de carbohidraţi (paste, pâine, cartofi etc.). "Acestea nu fac decât să ne umple stomacul degeaba, rezultatele lor făcându-se văzute doar în zona şoldurilor". În schimb, proteinele din carne sunt la mare căutare pentru actorul din "Pariu cu viaţa" (PRO TV).

"Tartar de vită, somon, muşchi de porc, astea se regăsesc foarte des în meniul meu, din obsesia că niciodată muşchiului nu-i ajunge proteina pe care i-o ofer". Mănâncă salate multe, broccoli fiind leguma lui preferată, şi foarte des, dimineaţa, îşi face omletă fără gălbenuşuri.

Broccoli e leguma lui preferată. Merge foarte bine cu somon


"Multe lucruri pe care acum nu le mai mănânc le-am mancat şi eu la un moment dat în viaţă, însă auzind că nu e bine, am încercat să mă abţin şi, în momentul în care am văzut rezultate, creierul singur mi-a dat de înţeles că nu-mi mai plac alimentele respective", mai spune Dorian.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1