DJ Harra: «Nu ţin copilul lui Vârciu! Fac avort!»

Citeste tot despre: 

Dj Harra a luat ieri cea mai dificilă decizie de până acum. Deşi este pentru prima oară când rămâne însărcinată, bruneta a hotărât să nu păstreze copilul lui Liviu Vârciu. „Mă doare sufletul, dar asta e", ne-a spus ea.

Vezi şi:

Mama fetiţei lui Liviu Vârciu: «Nu cred că DJ Harra este gravidă»

Vârciu: «Am făcut sex cu Harra doar două ore»

DJ Harra a făcut testul de sarcină în direct la Antena 1! Vezi aici rezultatul!

Liviu Vârciu sare la gâtul lui DJ Harra: «Nu avea cum să rămână însărcinată în 2 ore!»

Fata lui Vârciu întreabă dacă Harra îi face un frăţior!

Dj
Harra e gravidă! Liviu Vârciu este tatăl «Testele au ieşit pozitive!» -
VIDEO

Frumoasa Dana Neacşu (27 de ani), alias Dj Harra, a declarat răspicat că este însărcinată cu copilul lui Liviu Vârciu. După multe nopţi nedormite şi zile în care nu a fost bună de nimic din cauza grijilor, vedeta a luat, în sfârşit, o hotărâre.

„Îmi este foarte greu, dar trebuie să fac avort. Nu pot păstra copilul, ar fi o mare greşeală din partea mea. Un copil trebuie să crească într-o familie cu o mamă, dar şi cu un tată. Pentru nici unul dintre noi trei nu ar fi o decizie bună să păstrez sarcina.Copilul nu ar creşte armonios, Liviu are deja un copil, ar fi foarte greu să se împartă în două, iar cariera mea ar fi compromisă pentru totdeauna", a declarat Dana Neacşu, în exclusivitate pentru Click! Vedeta regretă că va renunţa la această sarcină, mai ales că ar fi primul ei copil, însă este conştientă că este cea mai bună decizie.

„A fost greşeala amândurora, doar că eu am tăria să o şi recunosc. M-am pus în cea mai penibilă situaţie din viaţa mea, să fac test de sarcină în direct, doar ca să demonstrez că nu mint", ne-a mai spus ea. Dj Harra urmează să se programeze zilele următoare la medic.

Până atunci, ea s-a închis în studio şi pregăteşte o piesă nouă, pentru a mai uita de necazuri.

«Liviu este un subiect încheiat»

Harra a promis că nu va mai discuta niciodată, în public, despre Vârciu.

„Nu am reuşit încă să vorbesc cu Liviu despre copil. Oricare ar fi părerea şi dorinţa lui, nu pot păstra această sarcină. Nu vreau să mai aud sau să mai vorbesc despre Vârciu", ne-a spus Dana.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1