Divorţează Giulia Anghelescu de Vlad Huidu? Ce spun părinţii celor doi

CLIIMA20111008_0191_1.jpg

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu

De când şi-au petrecut minivacanţa de 1 Mai fiecare după propriile pofte, Giulia şi Vlad Huidu au ridicat suspiciuni asupra mariajului lor. Dacă părinţii celor doi motivează această alegere ca fiind ceva normal într-un cuplu modern, persoane din anturajul Giuliei susţin că în căminul cântăreţei nu mai domneşte de ceva vreme armonia.

Deşi vacanţa de 1 Mai ar fi fost un prilej bun de a petrece mai mult timp în compania persoanelor dragi, iată că nu este şi cazul soţilor Huidu. Cei doi şi-au petrecut câteva zile pe litoralul românesc, însă separat, scrie www.ziarulring.ro.

Ea - cu prietenele, cu maşina, în Mamaia, el - cu prietenii, pe motor, la Vama Veche. De-a lungul timpului, relaţia lor a întâmpinat mai multe hopuri şi se pare că nici acum lucrurile nu sunt tocmai roz.

Întrebată dacă este adevărat că ea şi soţul ei se află într-un impas, fără a pronunţa cuvântul despărţire, cântăreaţa s-a rezumat în a preciza că au luat o mică pauză: "Este adevărat că eu şi Vlad am petrecut separat vacanţa de 1 Mai. El a fost cu prietenii lui, iar eu, cu prietenele mele. Când eram acolo, am decis că avem nevoie de o pauză, ca în orice cuplu", a afirmat Giulia.

Deşi cârcotaşii susţin că Giulia şi Vlad au ajuns, din nou, într-un moment de cotitură, tatăl artistei, Tatian Anghelescu, ne-a asigurat că fiica şi ginerele lui au o relaţie excelentă şi nici vorbă de divorţ. Mai mult, bărbatul explică şi semnificaţia cuvântului "pauză", dar şi episodul în care Vlad a fost surprins, la mare, cu o femeie pe motor.

"Astea sunt nişte prostii! Chiar am râs cu Vlad de reportajele lor. S-a făcut un reportaj cu o fată pe motor... era soţia partenerului său de afaceri. Nu e niciun fel de problemă. Ei sunt bine mersi. Declaraţia fiicei mele a fost interpretată...

Ei s-au înţeles foarte bine şi când au fost despărţiţi. Sunt o familie modernă, Vlad iese cu băieţii, ea - cu fetele, e normal. La asta s-a referit! Nu mă interesează chestiile astea. Ei sunt o familie fericită şi chiar foarte mişto", ne-a dezvăluit tatăl artistei.

Socrul cântăreţei, Florin Huidu a negat că fiullui şi Giulia ar avea probleme în cuplu.

Extrem de discretă în privinţa vieţii personale, contactată telefonic, Giulia nu a dorit să comenteze absolut nimic despre aşa-zisul "moment de respiro". Apropiaţii ei au confirmat, pentru "Ring", că Giuliei nu îi place să iasă în evidenţă cu scandaluri, însă e adevărat că în relaţia ei nu domneşte armonia. Ba, din contră, în ultima perioadă, cei doi au avut parte de neînţelegeri în care, vrând-nevrând, au ajuns să discute despre un divorţ rapid, la notar. Rămâne de văzut dacă vor acţiona la nervi şi vor depune actele de divorţ.

Citeşte şi:

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, în impas. Vom asista la încă un divorţ în lumea mondenă?

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu au fost la mare în weekend, dar nici măcar nu s-au întâlnit!