Diana Bişinicu se pregăteşte de un botez special: «Îmi place luxul»

În urmă cu aproape două luni, cântăreaţa Diana Bişinicu şi soţul ei, Cătălin Andrieş, au devenit părinţi. Vedeta a adus-o pe lume pe micuţa Riana, la începutul lunii martie a acestui an. Acum, cei doi se pregătesc de botez, care se anunţă a fi o petrecere de pomină.

Diana a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Acasă TV şi a povestit cum merg pregătirile pentru petrecerea de botez. "Va fi un botez la un restaurant din Pipera. Este o locaţie frumoasă, pentru că mie nu-mi plac fiţele, dar îmi place luxul", a declarat artista.

Diana este nedespărţită de Riana, fiind cea care se ocupă de creşterea şi îngrijirea micuţei

CLIIMA20130423_0174_1.jpg

Diana este nedespărţită de Riana, fiind cea care se ocupă de creşterea şi îngrijirea micuţei (captură: Acasă TV)

Naşii de botez vor fi Gabi Cristea şi Marcel Toader, cuplu care se află în divorţ şi se bălicăre pe la televizor de ceva vreme. Diana a explicat că aceştia vor veni împreună la botezul Rianei şi, mai mult, vor sta la aceiaşi masă.

"Noi am avut o dorinţă de care naşii au vrut să ţină cont. Am vrut să ne boteze şi copilul. La noi, la machedoni, este o tradiţie ca naşul care te cunună să îţi boteze şi copilul. Dacă tu îţi laşi naşii e mare păcat. Dacă te lasă ei, asta e", a explicat Diana.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1