Dezvăluirile Biancăi Stoica, fiica prostituată a unui fost ambasador

CLIIMA20131226_0099_1.jpg

Lorena spune că are 35 de ani şi face sex pe 200 de lei

O poveste de viaţă ca un scenariu de film. Bianca Stoica, fiica adoptivă a lui Gheorghe Stoica, fost ambasador al României în Mexic şi Venezuela, şi-a spus povestea vieţii în platoul emisiunii Wowbiz de la Kanal D. Sex pe bani, un copil cu un bărbat care a bătut-o, ca să piardă sarcina, un tată care a făcut infarct când a aflat cu ce se ocupă fiica sa.

Tânăra în vârstă de 35 de ani, fiica a lui Gheorghe Stoica, fostul ambasador al României în Mexic şi Venezuela, a povestit în emisiunea de la Kanal D că practică prostituţia şi este mândră de acest lucru.

Bianca sau Lorena, după numele "de scenă", este escortă şi prostituată în Bucureşti, de trei ani. Clienţii sunt fideli şi nu puţini. Acum are 35 de ani, un băieţel de 13 ani şi practică în continuare cea mai veche meserie din lume, pentru a se întreţine.

CLIIMA20140130_0152_1.png

Bianca e fiică de ambasador

Bianca a fost adoptată, iar tatăl ei ar fi vrut un băiat şi de aceea s-a purtat rece cu ea. Mama adoptivă, în schimb, a fost foarte bună prietenă şi s-au înţeles foarte bine. Avea 12 ani jumatre când a plecat în Mexic, unde a stat trei ani.

CLIIMA20131226_0101_1.jpg

Lorena spune că are 35 de ani şi face sex pe 200 de lei

„Sunt traducător de limbă spaniolă cu atestat şi după ce am terminat studiile am plecat în Venezuela. Am făcut Psihologie în Venezuela, în Caracas", a povestit Bianca. S-a căsătorit cu iubitul din ţară, cel cu care a şi făcut copilul. A divorţat, iar tatăl ei, când a aflat ce face pentru a câştiga bani, a făcut infarct. Mama a făcut cancer la colon şi a murit în urmă cu ceva timp.

„N-am putut să merg la înmormântare, iar tata nu m-a iertat niciodată. Ei ne ajutau cu banii la un moment dat. N-am fost la înmormântare pentru că n-am putut să o văd moartă. Am trecut prin mai multe drame şi la un moment dat soţul meu m-a bătut gravidă ca să îmi moară copilul", a mai povestit Bianca. În Spania a mers cu soţul ei, care a părăsit-o pentru o femeie. I-a spus pur şi simplu că sânii i se lăsaseră pre amult după naştere, aşa că a decis să plece cu o femeie mai "arătoasă". Rămasă singură, Bianca a fost casieră, apoi îngrijitoare în Spania, iar în cele din urmă a revenit în ţară.

O vreme a stat la fosta soacră, care i-a sugerat să se călugărească, dar Bianca a preferat să plece la o colegă. La un moment dat a început să facă videochat, obligată de problemele financiare pe care le avea. A citit despre această slujbă în ziare. Totul părea perfect, a început să câştige între 1000 - 2000 de euro pe săptămână , însă a fost păcălită la bani de patroni şi a plecat. Apoi a început să facă masaj erotic pe cont propriu. Şi-a cumpărat o garsonieră şi a început să lucreze singură. Acum câştigă mai mult, mai ales că face şi filme pentru adulţi. Dar sa certat cu producătorul, care a "vândut-o" ca subiect la un ziar.

Copilul ei bănuieşte ce face, dar Bianca e convinsă că "nu trebuie să-l intereseze ce face, ci ceea ce-i oferă. Vreau ca la 18 ani sa-i iau casa, sa-i iau apartament". Tânăra are cam 10 clienti pe zi, printre aceştia numărându-se şi persoane publice, fotbalisti,  un prezentator tv, preoţi, parlamentari. La un moment dat, Bianca şi-a căutat mama adevărată prin intermediul Ralucăi Moianu, însă cele două nu mai vorbesc acum.

 

 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1