Dezvăluiri din căminul conjugal! Dana Săvuică s-a măritat virgină!

CLIIMA20120406_0147_1.jpg

Dana Săvuică: FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

Într-un interviu pentru revista Tango-MareaDragoste, Dana Săvuică a făcut câteva mărturisiri despre viaţa ei intimă.

Dana Săvuică s-a căsătorit la 23 de ani cu Razvan Stanciu, cu care are şi o fată. Frumoasa blondă, în vârstă de 42 de ani, susţine că are un mariaj fericit, iar asta pentru că atât ea, cât şi soţul ei profin din familii educate.

«Sunt femeia unui singur bărbat, într-o lume în care nici nu se mai poartă lucrul ăsta... Ştiu, sună aşa demodat, sună ca şi cum aş avea o viaţă plictisitoare din punct de vedere sexual, dar viaţa a trecut foarte frumos, noi doi împreună ne-am facut o viaţă foarte interesantă, chiar şi prin certuri ne simţim atraşi unul de altul. Pe urmă, să ştii că noi chiar am făcut eforturi să alimentăm dragostea, cred că amândoi avem o doză de altruism, nu am privit dintr-un unghi egoist, cred că la amandoi s-a aplicat educaţia aia serioasă pe care am primit-o de la parinţi», a mărturisit fostul fotomodel, pentru revista TANGO


Întrebată dacă i-a zburat gândul la un alt băebat, Dana Săvuică a recunoscut că a avut astfel de momente în viaţă, însă nu s-a lăsat purtată de val.

Ba da, si cred ca lucrurile astea sunt valabile si pentru sotul meu. Gandeste-te ce viata avem noi si in ce lume traim, pentru ca lumea asta este extrem de parsiva si pot spune ca sunt prieteni care-i spun lui: Ce faci, mai, stai sub papucul ei, iesi tu la o bere, iesi si tu si distreaza-te toata noaptea cu noi. Probabil ca am fi ajuns la despartire si la divort daca eu as fi fost genul de femeie care sa spun „Stai acasa!", daca l-as fi bombardat cu sms-uri, cu telefoane, as fi plans, m-as fi pus in usa, nu am facut chestiile astea, dar nici el nu m-a oprit pe mine sa apar in Playboy, de exemplu, sa prezint emisiunea Jurnal intim, sa imi fac cont pe Facebook si sa vada ca sunt o gramada de barbati care ma admira si care sunt fanii mei sau care mi-au facut propuneri directe indecente, stie ca exista acolo barbati care si-ar dori sa fie cu mine sau sa ma aiba macar o noapte», a mai spus Dana.

Mai citeşte:

Dana Săvuică: «N-am avut niciodată talie de viespe!»

Dana Săvuică: «Mă supăr repede şi ţin la supărare»

Ce fetişuri are Cornel Ilie: «Aş vrea să joc tenis cu Dana Săvuică pe tocuri»

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1