Dezbrăcatu’ a pipăit cel mai celebru fund de la Hollywood

CLIIMA20120514_0045_1.jpg

Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’

Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu' a fost într-o minivacanţă în Londra. Prezentatorul tv a stat 4 zile în cosmopolitul oraş de pe Tamisa şi a încercat să viziteze cât mai multe obiective turistice.

Cu toate că a fost însoţit de soţia sa, Dezbrăcatu' şi-a permis să pipăie cel mai faimos posterior din lume. Astfel, el a atins fundul de ceară a lui Jennifer Lopez, de la Madame Tussauds.

"Am fost la Londra şi am stat 4 zile, în care a plouat aproape continuu. Cred că dacă aş locui acolo, ori aş cădea în patima alcoolului, ori aş deveni obez. Cu toate astea, ai ce să faci în Londra. Este un oraş cosmopolit, în care întâlneşti mulţi indieni, packistanezi, români, ruşi, francezi. Cazarea a fost ok, dar destul de scumpă.

La fel şi mâncarea, taxiul şi toate celelalte. Sunt atâtea alte locuri frumoase, încât nu ai cum să nominalizezi doar unul. De la locuri arhicunoscute precum London Eye, Madame Tussauds, unde stai cu orele la coadă să intri să vizitezi, la acvariul din Londra, Tower Bridge, Tower of London etc. Am mers cu metroul, cu big bus-ul, cu taxiul, dar m-am plimbat şi la pas prin Londra. În perioada în care am fost se aniversa un an de la căsătoria prinţului William cu Kate şi erau tot felul de parade pe străzi, din cauza cărora se mai produceau blocaje în trafic", a povestit Dezbrăcatu' pentru protvmagazin.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1