Denisa Nechifor: «Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă»

CLIIMA20120417_0122_1.jpg

Denisa, fosta iubită a lui Cristea, nu acceptă ca Bianca Drăguşanu să vorbească despre fetiţa ei
Citeste tot despre: 

Face ce face şi tot caută s-o enerveze pe fosta iubită a lui Cristea! Bianca Drăguşanu ştie ce-o scoate din sărite pe Denisa Nechifor, femeia cu care fotbalistul are o fetiţă. Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Drăguşanca s-a apucat să comenteze la tv ce tată bun e Cristea. Când a auzit una ca asta, Denisa a cedat nervos!

Nu este prima dată când Bianca Drăguşanu (29 de ani) declară public ce relaţie frumoasă are cu Rania (3 ani şi jumătate), fetiţa iubitului ei.

Şi, de fiecare dată, mama copilului - manechinul Denisa Nechifor, 29 de ani - s-a enervat la maximum. Scandalul s-a reaprins zilele trecute, când Bianca l-a lăudat pe Cristea, spunând că este un tată-model. Fosta iubită a fotbalistului susţine întotdeauna contrariul.

"Adi este tatăl ideal, este un om extraordinar de apropiat de Rania, deşi ea nu mai are voie să se vadă cu noi. Fetiţa este un copil inteligent, frumos, minunat. Adi o iubeşte mult şi îi face toate mofturile, petrece cu ea cât de mult timp poate", a declarat Bianca, la „Un show păcătos".

Denisa nu a urmărit emisiunea respectivă, dar a aflat de la prieteni toată discuţia din platoul emisiunii lui Dan Capatos. Prima reacţie a fost necontrolată: şi-a ieşit din pepeni, chiar la sala de sport unde se antrenează zi de zi.

Surse care se aflau acolo au auzit-o povestind cuiva că fotbalistul nu e nici pe departe atât de generos cu Rania, nici la capitolul financiar, nici în ceea ce priveşte timpul pe care i-l alocă micuţei.

"Eu, lui Adi nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Dar nu-mi pot creşte fata cu 10 milioane de lei vechi, primiţi când îşi aduce el aminte. Eu din joburile mele câştig foarte bine, plus că am o familie care m-a susţinut mereu, din toate punctele de vedere. Am auzit că Bianca se laudă că i-a cumpărat ea, fetiţei mele, doi saci de jucării de la Disneyland. Nu a văzut-o în viaţa ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am întâlnit decât o dată, la un eveniment. Pe Rania o cresc eu, este copilul meu şi nu-i permit nimănui, cu atât mai puţin ei, să vorbească despre ea la televizor sau prin ziare. Dacă are ceva cu mine, să-mi spună mie, în faţă, dar să-mi lase copilul în pace. Să-şi facă ea propriul copil şi să-l lase pe al meu în pace", a fost auzită spunând Denisa.

Când a auzit că Drăguşanca se laudă, în diverse cercuri, că Adi Cristea îi oferă lunar o sumă fixă Raniei - câte 1.500 de lei, plus sumedenie de cadouri - Denisa a luat şi mai tare foc. „Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă şi nici dintr-un fotbalist un om serios", ar fi adăugat ea.

«Prinţul» i-a cerut Denisei să renunţe la facultate pentru el


Şi relaţia lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor a fost una plină de despărţiri şi împăcări. Studentă la o facultate din Iaşi, Denisa s-a îndrăgostit nebuneşte de fotbalist, care locuia pe atunci în Bucureşti.

După ce a făcut o perioadă naveta, Adi i-a cerut iubitei lui să renunţe la studii şi să se mute în Capitală, dar, pentru că ea a refuzat, cei doi s-au despărţit.

„Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti.Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot", a mărturisit ea pentru Antena 2.

Bianca şi Cristea se iubesc şi se ceartă de doi ani

Fosta asistentă a lui Dan Capatos îşi împarte viaţa cu fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani), care joacă în prezent la Universitatea Cluj.

De fapt, Bianca Drăguşanu a declarat, recent, că relaţia dintre ea şi Adi a început acum trei ani şi jumătate, dar atunci înseamnă că l-ar fi înşelat pe Cătălin Botezatu, căci acum trei ani Bianca era, oficial, iubita designerului.

În aprilie 2010, ziarul Click! a intrat în posesia unor fotografii şi a unui filmuleţ care au dat de gol povestea de dragoste dintre roşcată şi „prinţ". Acestea au fost realizate la Deva. De atunci, cei doi sunt nedespărţiţi, iar Bianca declară sus şi tare că Adi Cristea e bărbatul care o face pe deplin fericită.

Mai citește:

Denisa Nechifor se unge numai cu creme scumpe

Adi Cristea, îţi laşi copilul pentru Bianca Drăguşanu?

Cristea, nu-ţi îndeplineşti rolul de tată? Denisa Nechifor: «Adi nu este un părinte activ, este un tată la distanţă»

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1