Delia, iubitul tău s-a întâlnit iar cu amanta!

Citeste tot despre: 

Florin Moldoveanu, iubitul Deliei, susţine sus şi tare că nici măcar nu o cunoaşte pe Andreea Tivadar, femeia care se jură că a ieşit în oraş împreună cu el.

Iată însă că sâmbătă, cei doi au stat la aceeaşi masă în clubul Bamboo.

Delia a trecut cu vederea, în urmă cu o lună, escapadele amoroase ale nestatornicului ei iubit, Florin Moldoveanu.

Atunci, fotomodelul Andreea Tivadar a declarat că se află la începutul unei relaţii cu omul de afaceri, convinsă fiind că el şi Delia nu mai formează un cuplu.

    Mai citeşte:
       
Delia, înşelată cu un fotomodel
        Delia: «M-ai înşelat? Mă duc la tata!»
        Iubitul Deliei, încercat şi de o miss Playboy
       
Scrisorile lui Stanca: Dragă Delia Matache 
       
Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro 
       
Delia, nu-l mai iubeşti pe Florin?

Ştirea a deranjat-o pe solistă şi, de supărare, ea s-a refugiat, pentru câteva zile, în casa tatălui său, din Berceni. Nu s-au împăcat bine şi iată că Florin a comis-o din nou, cu aceeaşi femeie.

Aflat, sâmbătă seara, în Clubul Bamboo împreună cu Maria Dinulescu şi Codin Maticiuc, el a chemat-o la masa lor şi pe Andreea Tivadar.

Moldoveanu şi-a permis să-şi facă de cap, alături de frumoasa brunetă, căci Delia, iubita sa oficială, se afla la un concert, la sute de kilometri depărtare.

Andreea s-a mai întâlnit cu Florin

Andreea Tivadar nu se învaţă minte. Îi dă târcoale lui Florin chiar şi acum când ştie bine că relaţia lui cu Delia merge bine.

În urmă cu o lună, ea ne-a confirmat că îl place pe omul de afaceri şi că a acceptat să iasă cu el în oraş, de câteva ori.

Andreea s-a arătat extrem de deranjată de declaraţiile Deliei, care a făcut-o piţipoancă şi, probabil, din ambiţie, continuă să se joace cu iubitul solistei.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1