Delia Antal face totul în numele carierei: «Aş juca şi în scene de sex»

Actriţa Delia Antal pune meseria pe primul loc în viaţă şi nu s-ar da în lături de la niciun compromis în acest sens.

Pasionată de ceea ce face, Delia a declarat că nu este deloc pretenţioasă atunci când interpretează un rol, punându-se cu totul în pielea personajului pe care îl interpretează, chiar dacă acest lucru ar însemna, de pildă, să treacă prin schimbări fizice extreme.

Mai mult, pentru autenticitate, ea ar accepta să joace chiar şi scene de sex, în condiţii, desigur, de profesionalism din partea echipei.

"Un actor devotat şi profesionist face compromisuri pentru actorie! Eu sunt dedicată sută la sută fiecarui rol pe care îl interpretez şi fac compromisurile necesare pentru acest lucru.

De exemplu sunt dispusa să mă tund, să mă rad în cap sau să mă vopsesc, în funcţie de scenariu, să joc nud, să slăbesc, să mă îngraş, pot să învăţ într-o perioadă destul de scurtă un alt accent şi accept să joc şi în scene de sex! Aş face toate chestiile nebune pentru un rol care-mi place şi poate  să mă propulseze, pentru că asta face un actor profesionist, dacă îşi doreşte să joace într-un film în care crede şi care merită compromisuri!"
, a mărturisit Delia Antal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1