Decizia luată de fostul soţ al Antoniei, în plină bătălie pentru custodia fetiţei

CLIIMA20140325_0155_1.jpg

S-au căsătorit în 2011

Antonia şi Vincenzo Castellano se află în plină bătălie pentru custodia fetiţei lor, Maya, iar prima înfăţişare a avut loc marţi, la Bucureşti. În ciuda faptului că ambele părţi se acuză cu probe incriminatorii şi nu par dispuse să lase de la ele în acest proces, se pare că artista e încă bine-venită în casa fostului ei soţ.

Surse din preajma lui Vincenzo au declarat, pentru ziaruring.ro, că italianul nici nu se gândeşte să îi interzică Antoniei să îşi viziteze fiica şi încurajează vizitele cântăreţei în Italia.

"Lui Vincenzo nici prin cap nu-i trece să-i interzică Antoniei să-şi vadă fiica deşi ea l-a dat în judecată. Ba, dimpotrivă, şi el, şi familia lui s-ar bucura ca ea să vină să o vadă mai des. Vincenzo vrea ca Maya să aibă o legătură strânsă cu mama ei, considerând că aşa e normal", a mărturisit un prieten al acestuia.

CLIIMA20130828_0179_1.jpg

Antonia si fetita ei

Întrebat dacă fetiţa nu-i cere tatălui ei să-şi vadă mama, prietenul lui Vincenzo a spus: "Eu ştiu că Maya e un copil fericit care nu are nicio grijă. Nu am auzit să întrebe de mama ei sau să zică «Vreau la mama acasă!», dar normal că atunci când Antonia o vizitează în Italia şi îi are alături pe ambii părinţi este foarte bucuroasă". 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1