De ce nu era promovată Mădălina Manole?

În primele trei luni ale acestui an, artista a fost difuzată foarte rar de radiourile şi posturile. Dacă acum două decenii piesa „Fată dragă“ devenea un hit fredonat de toată lumea, astăzi melodiile internaţionale sunt preferatele românilor.

Mădălina Manole, care vindea peste două milioane de discuri la începutul anilor ’90, a avut 121 de difuzări la posturile de radio ale SRR (Societatea Română de Radiodifuziune) şi doar câteva apariţii la TV, potrivit datelor furnizate de UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor – Asociaţia pentru Drepturi de Autor).

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

Artista, care şi-a lansat în februarie albumul „09 Mădălina“, a mai avut câteva apariţii la TV, însă foarte puţine, pentru că nu a realizat niciun videoclip pentru o piesă de pe acest disc. Cântăreaţa a apărut în câteva show-uri precum „Happy Hour“ şi „Neaţa cu Răzvan şi Dani“, unde şi-a promovat noul single, „Marea dragoste“, iar alte piese mai vechi au servit drept fundal sonor pentru emisiuni ca „Să te prezint părinţilor“ şi „Iubiri mondene“.

Potrivit monitorizării UCMR-ADA, cei mai difuzaţi artişti la posturile de specialitate în primul trimestru al acestui an sunt controversata Lady Gaga (2.295 de difuzări la TV şi 1.280 de difuzări la radio), Dan Bălan (2.200 de difuzări la TV şi 606 de difuzări la radio) şi Guess Who (1.958 de difuzări la TV şi 636 de difuzări la radio). 

Vezi aici ce piese au fost promovate la posturile Societăţii Române de Radiodifuziune

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1