A dat cărţile pe faţă! Sora lui Catrinel Menghia e topită după fostul iubit al Corinei Dănilă

Fostul iubit al Corinei Dănilă, pilotul de raliuri Norris Măgeanu, este un bărbat cu mare trecere la femei frumoase. Noua iubită a lui Norris este nimeni alta decât sora top modelului Catrinel Menghia, Lorena. Cei doi sunt împreună de puțin timp, dar par că formează deja un cuplu bine sudat și nu-și mai ascund idila pe care o perioadă au ținut-o secretă.

 Ca o dovadă că au decis să dea cărțile pe față, iubita lui, Lorena, a postat pe un cont de socializare o fotografie în care apare alături de Norris. Lângă poză, ea a scris un mesaj sugestiv în limba engleză: "It's time to love... Happy Autumn". ("E timpul să iubim...O toamnă frumoasă!").

Norris se înțelege de minune și cu potențiala lui cumnată, Catrinel Menghia. El a fost surprins alături de Catrinel și sora ei, Lorena, plimbându-se pe o plajă din Italia, țară unde top modelul român locuiește de foarte mulți ani.

Lipsit de inhibiții, Norris a făcut baie în mare chiar dacă nu avea slipul la el. El s-a aruncat în valuri complet dezbrăcat, fotografii surprinzându-l când ieșea din apă gol-goluț. Norris Măgeanu și vedeta tv Corina Dănilă s-au despărțit în anul 2009 și au împreună o fetiță, pe micuța Rianna (9 ani).

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1