Daniela Györfi a dansat desculţă pe cioburi la botez - FOTO

Citeste tot despre: 

Mese îmbeluşugate, muzică de petrecere, dansatori şi ursitoare, aşa a fost atmosfera la petrecerea de botez a Mariei, fiica Danielei şi a lui George Tal. Solista a „rupt” ringul şi a dansat desculţă, cu riscul de a se tăia în cioburile farfuriilor sparte.

Citeşte şi:

Györfi a plâns în hohote, la botez! FOTO

Gerge Tal îşi duce soacra soacra paralizată la botez

Györfi face azi botez cu băutură de acasă

Peste 170 de invitaţi s-au distrat de minune joi seara, la restaurantul Jubile din Pipera, unde au fost „răsfăţaţi" cu băuturi fine şi specialităţi culinare, la botezul fetiţei cuplului Gyorfi-Tal.

Grisine învelite în Prosciutto crud, frigărui cu roşii cherry şi mozarela, file de şalău în crustă de ierburi cu sos de capere, invitaţii au mâncat pe săturate şi au chefuit până dimineaţa.

Daniela şi George au demonstrat că sunt gazde pe cinste şi au făcut un show de neuitat: George a dansat în jurul paharului şi a spart câteva farfurii pentru a se risipi ghinionul, iar Daniela a fost regina petrecerii.

Chinuită toată ziua de sandalele nou-nouţe, solista a renunţat la fiţe, s-a descălţat şi s-a zbânţuit toată seara, deşi a riscat să se taie în cioburile încă rămase pe covor.

Tăticul George Tal a făcut un ritual grecesc la botez pentru a se risipi ghinionul fiicei sale

Şi, cum botez fără ursitoare nu se poate, trei fete costumate în zâne i-au ursit Mariei (trei luni) să aibă noroc în viaţă. Îmbrăcată într-o rochiţă albă de dantelă, micuţa a stat nemişcată în braţele mamei sale pe parcursul întregului ritual, după care bona a condus-o acasă.

Din păcate, mama Danielei, imobilizată la pat, nu a putut fi prezentă la petrecere şi nici mama lui George, aflată la Bacău, acolo unde îl îngrijeşte pe fratele ei.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

CLIIMA20110506_0183_1.jpg

Daniela Györfi a dansat desculţă pe cioburi la botez

A primit icoane şi bijuterii de aur!


Daniela a fost copleşită de buchete imense de flori, joi seara, la botez. Mulţi dintre invitaţi, însă, i-au adus şi cadouri fetiţei.

Deşi nu a apucat să le deschidă pe toate, solista ne-a mărturisit că a primit icoane, jucării din pluş, hăinuţe pentru cea mică şi bijuterii din aur. La ora 7 dimineaţa, la finalul petrecerii, Daniela şi George au plecat cu portbagajul maşinii plin.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1