Daniela Crudu: «Sunt cu nervii la pământ!»

Citeste tot despre: 

Mihai Costea a reuşit să-i pună capac Danielei Crudu. Bruneta care, până mai ieri juca bărbaţii pe degete, acum a ajuns în depresie din cauza atacantului de la Steaua. „De trei zile de când ne-am despărţit sunt cu nervii la pământ! Nu-mi revin!", ne-a spus Daniela abia stăpânindu-şi lacrimile.

De trei zile, de când a decis s-o rupă cu Mihai Costea, Daniela plânge fără încetare.

Mihai Costea


Tocmai când dragostea o lovise ca fulgerul, asistenta lui Dan Capatos a fost „sacrificată" precum mielul de Paşte de Gigi Becali pentru binele echipei din Ghencea.

Daniela Crudu și Mihai Costea au petrecut împreună Revelionul și s-au bucurat de o vacanţă la munte

CLIIMA20120323_0085_1.jpg

Daniela Crudu și Mihai Costea au petrecut împreună Revelionul și s-au bucurat de o vacanţă la munte

„Ne despărţim ca să-i fie lui bine! Ne iubim, e dureros, dar asta e!", a spus Daniela, printre sughiţuri, miercuri seară, la emisiunea „Un show păcătos", anunţând ruptura de Costea, spre bucuria lui Gigi Becali.

Bruneta a încercat să ascundă însă cât a putut umflătura de sub ochiul stâng, însă Capatos a dat-o de gol, sugerând că atacantul Stelei ar fi fost violent cu asistenta lui.

Mai mult, Cristi Brancu a înaintat pe blogul personal ipoteza că „Nilă" i-ar fi aruncat cu ţigara în faţă iubitei lui, într-o criză de gelozie.

CLIIMA20120323_0086_1.jpg

Daniela Crudu și Mihai Costea au petrecut împreună Revelionul și s-au bucurat de o vacanţă la munte

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit însă că Daniela ar fi fost încă de la începutul relaţiei ei cu fotbalistul Stelei agresată fizic de către acesta.

La doar două săptămâni de când s-au cuplat, cei doi porumbei s-ar fi certat, iar Costea i-a fi aplicat o corecţie Cruduţei de faţă cu prietenii lui.

Îndrăgostită, asistenta lui Capatos a stat şi a înghiţit în sec, însă se pare că paharul s-a umplut în ultima vreme, când Costea devenise extrem de gelos, totul culminând cu fuga lui din cantonament, săptămîna trecută, pentru a-şi supraveghea iubita într-un club din Sibiu.

Pentru această ieşire din decor, atacantul a primit o amendă de 30.000 de euro de la Becali şi un bonus de „sex oral continuu".

Acum, Daniela se luptă cu o depresie groaznică, căci, cu toată firea violentă a fotbalistului, ea susţine sus şi tare că încă îl mai iubeşte.

„De trei zile de când ne-am despărţit sunt cu nervii la pământ! De-abia mă pot urni din casă. Sper să-mi revin!", a declarat Daniela, cu o voce sfârşită, pentru Click!

Ia 500 € pe prezentare

Principalul motiv de ceartă dintre Daniela şi Costea au fost ieşirile ei, noaptea, prin cluburi, acolo unde era remunerată pe bani grei ca să apară.

La Sibiu, Daniela a cerut 500 de euro pentru prezenţa ei acolo, bani care au costat-o până la urmă relaţia cu Costea.


Acum, după despărţire, ea este şi mai vânată de organizatorii de evenimente care sunt în stare să-i ofere peste onorariul ei obişnuit.

„Nu mi-am mărit tariful. Tot 500 de euro iau, chiar dacă stau câteva ore sau câteva minute. Nu vreau să profit de pe urma despărţirii de Mihai", a declarat Daniela pentru Click!

Pamfile, pusă pe liber de stelistul Gabi Matei


Mădălina Pamfile a împărtăşit şi ea aceeaşi soartă tristă ca şi Cruduţa.

Daniela îi făcuse cunoştinţă cu prietenul lui Costea, fundaşul stelist Gabi Matei (foto stânga), însă acesta a fost şi el sfătuit de Gigi Becali să o termine, în urmă cu câteva săptămâni, cu vedeta Playboy.

Cei doi porumbei au bifat împreună doar o lună, iar acum Mădălina este liberă să-şi găsească alt fotbalist, însă de preferat nu de la echipa Steaua.

Înaintea lui Matei, Pamfile a mai avut o relaţie la fel de fugitivă cu Dragoş Firţulescu, de la FCM Târgu Mureş.

Bianca şi-a găsit de lucru pentru vară

Bianca are deja o lună de când a plecat de la "Un show păcătos", dar asta nu înseamnă că stă degeaba acasă.

Bianca, alături de bossul de la Ambasad’Or, Nicușor Stan

CLIIMA20120323_0090_1.jpg

Bianca, alături de bossul de la Ambasad’Or, Nicușor Stan

Ea şi-a reluat prezentările în cluburi şi, la vară, va face şi pe MC-ul la Centrul de evenimente Ambasad'Or din Otopeni.

Ea a semnat un contract gras pentru a prezenta pe toată perioada verii toate petrecerile de fiţe găzduite în locaţia de lux.