Dani Oţil şi-a lăsat barbă să pară de vârsta Mihaelei Rădulescu!

Diferenţa de vârstă de 11 ani nu a stat niciodată în calea iubirii dintre ei! De când s-a cuplat însă cu Mihaela Rădulescu, Dani are grijă să mascheze anii în minus şi apelează la tot felul de artificii pentru a părea un bărbat în toată puterea cuvântului şi nu un puştiulică.

În 2006, când se lansa pe sticlă, împreună cu colegul lui, Răzvan Simion, la postul Naţional TV, Dani Oţil era un tânăr de 26 de ani, după care suspinau toate adolescentele.

Nimeni nu s-ar fi gândit atunci că lui Dani îi fac cu ochiul femeile mai coapte, asta până când la orizont şi-a făcut apariţia Mihaela Rădulescu, mai mare cu 11 ani decât el, pe atunci măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Cei doi s-au cunoscut în luna iulie 2008, la spectacolul pirotehnic "Bucharest Golden Nights", realizat chiar de Mihaela. De atunci au participat la numeroase acţiuni caritabile, înfiripându-se astfel povestea de iubire.

La câteva luni, Răduleasca a şi divorţat, recunoscând relaţia cu Dani şi apărând împreună la diverse evenimente mondene. De cum a început să se afişeze la braţul Răduleascăi, Oţil şi-a schimbat nu doar atitudinea, dar şi stilul vestimentar şi chiar înfăţişarea.

A început să-şi cumpere haine de firmă, a înlocuit tricourile cu cămăşile, merge frecvent la sala de forţă, unde trage de fiare pentru a face muşchi, ba chiar în ultima vreme şi-a lăsat şi barbă, care îi dă un aer de bărbat matur şi sexy.

Toate aceste artificii au fost făcute de dragul iubitei sale, în încercarea de a masca diferenţa de vârstă dintre ei, de 11 ani.

Adrian Pescariu, stilistul vedetelor, a comentat pentru Click! noul look al lui Dani: „Se pare că el vrea să pară de vârsta Mihaelei. Doar oamenii care vor să fie mai maturi puţin poartă barbă fresh, căci aşa se numeşte acest stil. Este foarte sexy un astfel de look sau poate aşa îl vrea iubita, cine ştie? Oricum, Dani îmi place, este cool mereu".

Ce s-a schimbat în cinci ani


Nici Ashton Kutcher nu s-a mai ras pentru Demi Moore

Actriţa Demi Moore (48 de ani) s-a iubit şase ani cu tinerelul Ashton Kutcher (33 de ani), iar diferenţa de 15 ani dintre ei nu a părut niciodată o problemă.


Ashton a apelat şi el la tot felul de tertipuri pentru a părea mai în vârstă, ba chiar şi-a lăsat şi barbă pentru a da impresia de bărbat matur, probabil de aici inspirându-se şi Dani Oţil.

Citeşte şi:

Dani
Oţil te învaţă cum să pari mai inteligent decât Inna

Dani Oţil a râs de sânii voluminoşi ai Roxanei Vancea

Dani Oţil: «Există o singură femeie cu care îmi doresc copii»


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1