Dani Oţil detestat de tatăl Mihaelei Rădulescu

CLIIMA20100809_0113_1.jpg

Mihaela şi Dani
Citeste tot despre: 

Deşi evită apariţiile şi declaraţiile publice, Florin Ţiganu, tatăl Mihaelei Rădulescu a fost surprins joi seara, în cadrul unui eveniment din Capitală, ocazie cu care bărbatul a avut o reacţie ce a confirmat zvonurile cum că nu-l prea agrează pe mult prea tânărul ginerică.

Întrebat de ziariştii de la Naţional despre felul în care decurge relaţia cu Dani Oţil, tatăl Mihaelei Rădulescu s-a arătat enervat de asemenea chestiune:

"Poftim?! Mai bine nu mă întrebaţi. Nu vrea să răspund la întrebarea asta", a reacţionat vehement, Florin Ţiganu. Mai mult, unele surse din anturajul acestuia susţin că tatăl Mihaelei Rădulescu îl precia şi ţinea foarte mult la fostul său ginere, Elan Schwartzenberg.

Chiar dacă Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo, se pare că aces aspect nu a influenţat în niciun fel relaţia dintre tată şi fiică sau cea de bunic-nepot: "Mă văd foarte des cu Mihaela şi cu Ayan. Vin ei în România, dar şi eu merg destul de des la ei", a mărturisit Florin Ţiganu pentru sursa citată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1