Dana Săvuică s-a înţepat în ureche ca să slăbească

CLIIMA20120921_0118_1.jpg

Procedura nu este dureroasă (Foto: Arhiva personala)
Citeste tot despre: 

Are 42 de ani, dar se poate lăuda cu o siluetă de adolescentă. Asta îi cere Danei Săvuică ceva sacrificii. Recent, vedeta a apelat la o tehnică revoluţionară de a slăbi: acupunctura. S-a lăsat înţepată în ureche pentru a da jos 2 kilograme pe săptămână.

Admirată şi invidiată, deopotrivă, pentru faptul că trecerea timpului nu şi-a pus amprenta pe chipul şi trupul ei, Dana Săvuică nu s-a culcat pe o ureche.

Deşi arată impecabil, are mare grijă să rămână aşa. Mai mult, e adepta metodelor de înfrumuseţare inedite şi cea mai nouă procedură a descoperit-o recent: slăbirea prin acupunctura realizată în lobul urechii.

Acest procedeu te ajută să slăbeşti două kilograme în şapte zile, căci menirea lui este să spună stop poftei de mâncare.

Blonda s-a lăsat pe mâna medicilor de la o clinică celebră din Bucureşti, iar acum radiază de fericire că a mai slăbit două kilograme, ajungând să cântărească 57 de kilograme.

„Am apelat la medicul nutriţionist Michael Aharon de la clinica «Mikomed», pentru o dietă personalizată, ce ţine cont de greutate, anamneză (antecedente medicale, n.r.) şi preferinţe alimentare.

Pofta de mâncare am ameliorat-o prin acupunctură la nivelul urechii.

Este o procedură nedureroasă, ce se bazează pe o intervenţie cu laser, care trimite impulsuri către creier şi duce la oprirea poftei de mâncare.

Eu am dat jos două kilograme într-o săptămână", ne-a declarat Dana.

La „Mikomed", preţul acestor şedinţe de acupunctură variază.

Astfel, prima şedinţă costă 250 de euro, a doua - 150 de euro, a treia - 100 de euro, iar următoarele şedinţe au preţul de 80 de euro şi sunt destinate persoanelor care trebuie să slăbească şi mai mult.

Specialiştii recomandă câte o întreţinere lunară, sesiunea de acupunctură costând în acest caz câte 100 de euro.

Click! spune:

Dana are grijă şi la alimentaţie. La micul-dejun consumă un ou fiert, pâine prăjită cu unt şi suc de portocale, la prânz fie o salată Caesar, fie rucola cu roşii cherry şi brânză de capră, fie peşte la grătar, iar la cină pui sau vită cu salată verde.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1